ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ζοτς: "Σημαντικά και κρίσιμα"

Ζοτς: "Σημαντικά και κρίσιμα"
Ζοτς

"Με τη βοήθεια του κόσμου θα φτάσουμε στον στόχο μας" τόνισε ο "Ζοτς" αναφερόμενος στην κλήρωση

"Ξεκινάει το Τοπ 16 και όλα τα παιχνίδια πλέον είναι σημαντικά και κρίσιμα, αλλά και πολύ δύσκολα για όλες τις ομάδες. Εμείς από την δική μας πλευρά θα προσπαθήσουμε μέσα στο γήπεδο με όλες μας τις δυνάμεις και μαζί με την βοήθεια του κόσμου μας πιστεύω ότι θα έλθουμε ακόμη πιο κοντά στον στόχο μας" τόνισε ο "Ζοτς".

Στο ίδιο μήκος κύματος και τα λόγια του άμεσου συνεργάτη του "Ζοτς", του Δημήτρη Ιτούδη, ο οποίος σχολίασε: "Έχουμε να αντιμετωπίσουμε 3 ομάδες που είναι υπολογίσιμες και τις σεβόμαστε απόλυτα, όμως έχουμε υψηλούς στόχους και φιλοδοξίες και θέλουμε να είμαστε έτοιμοι και απόλυτα υγιείς όταν ξεκινήσουν τα παιχνίδια της β΄ φάσης.

Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο, αλλά και καμία ομάδα δεν μας είναι άγνωστη, αφού θα έχουμε όλες τις πληροφορίες και λεπτομέρειες για όλους τους αντιπάλους μας όταν θα φτάσει η στιγμή που θα παίξουμε μαζί τους. Σίγουρα τώρα αρχίζουν τα δύσκολα και έχουμε μπροστά μας ένα Γολγοθά".





Στο μεταξύ τη Δευτέρα ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας για το παιχνιδι απέναντι στην ΑΕΚ, με τον Μάικ Μπατίστ να επιστρέφει στις προπονήσεις.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ