EUROLEAGUE

Zoτς: "Θέλουμε δύο καλά παιχνίδια"

Zoτς: "Θέλουμε δύο καλά παιχνίδια"
Ομπράντοβιτς

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έδωσε σύνθημα νίκης απέναντι σε Σιένα και Παρτιζάν στη συνέντευξη Τύπου

Ο τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης τόνισε: " Ξέρουμε πως όλες οι ομάδες έχουν πιθανότητες να περάσουν στην επόμενη φάση και αυτή είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα κατάσταση, το καλό, όμως, είναι πως όλα εξαρτώνται από εμάς. Αρκεί να παίξουμε δύο καλά παιχνίδια για να είμαστε στην πρώτη θέση.

Το πρώτο παιχνίδι απέναντι στη Σιένα, το είδαμε πολύ προσεκτικά και δουλέψαμε πολύ καλά τις τρεις τελευταίες ημέρες. Πρέπει να παίξουμε 40 λεπτά με αυτοσυγκέντρωση και να μην ξεκινήσουμε νευρικά όπως κάναμε με την Εφές.

Γιατί το λογικό θα είναι να βρίσκεται στο μυαλό μας και η διαφορά, βέβαια έχουν 40 λεπτά για να παίξουμε καλά για να πετύχουμε τη διαφορά των δέκα πόντων. Επίσης δεν είναι καλό να πιστέψουμε πως με ένα καλό ξεκίνημα τα πράγματα θα είναι εύκολα και επαναλαμβάνω πως πρέπει να είμαστε 40 λεπτά συγκεντρωμένοι.

Στο πρώτο ματς κάναμε 21 λάθη και δεν πρέπει να τα επαναλάβουμε. Οι παίκτες μου ξέρουν πως πρέπει να παίξουν αύριο και πόσο σημαντικό είναι για όλους μας. Επίσης ξέρουμε πως το γήπεδο θα είναι γεμάτο και θα έρθουν οι οπαδοί μας να μας βοηθήσουν και αυτό πρέπει να το καταλάβουνε όλοι. Αύριο χρειαζόμαστε 12 παίκτες".

"Η κατάσταση είναι σαφέστατη..."


Ο Ομπράντοβιτς αναφερόμενος στα σενάρια πρόκρισης τόνισε: " Η κατάσταση είναι σαφέστατη αν κερδίσουμε με 10 τη Σιένα και νικήσουμε την Παρτιζάν είμαστε πρώτοι. Μπορεί να μας αρκεί να περάσουμε ακόμη και με μία νίκη επί της Παρτιζάν, αλλά δεν μπορούμε να βασιστούμε εκεί καθώς η Εφές μπορεί να κάνει δύο νίκες.

Αλλά αυτό θα αποτελέσει και μια σειρά συνδυασμών, το σημαντικό είναι πως όλα εξαρτώνται από εμάς. Γιατί αν η Σιένα κερδίσει εμάς, μπορεί να μπει αδιάφορα την τελευταία αγωνιστική, οπότε όλα αυτά είναι ένα αποτέλεσμα συνδυασμών.

Πριν από τρία χρόνια και πριν το final 4 τη Μόσχας για παράδειγμα, παίξαμε με τη Σκίπερ και έπρεπε να κερδίσουμε με 17 για την πρώτη θέση και εννέα για δεύτερη και τελικά το κάναμε με 23".

Όσο για την αλλαγή ημερομηνίας του τελικού του κυπέλλου Ελλάδας ο τεχνικός του Παναθηναϊκού ανέφερε: " Όλα τα παιχνίδια από εδώ και στο εξής είναι φυσιολογικό να είναι πολύ σημαντικά. Παίζουμε με τη Σιένα και σε λιγότερο από 48 ώρες ο αγώνας κόντρα στον Κολοσσό είναι πολύ σημαντικός και μετά έχουμε την Παρτιζάν που ίσως εκεί να παίξουμε την πρόκριση και μετά έχουμε το Αιγάλεω πριν τον Ολυμπιακό.

Φυσικά είναι πολύ σημαντικό πως μετά από 22 χρόνια παίζουν αυτές οι δύο ομάδες έναν μεταξύ τους τελικό, αλλά τώρα σκεφτόμαστε μόνο τη Σιένα".
















TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ