EUROCUP

Ζούρος: "Δεν έχει τελειώσει τίποτα"

Ζούρος: "Δεν έχει τελειώσει τίποτα"
ostoits

Χαμηλούς τόνους κρατάει ο Ηλίας Ζούρος πριν το κρίσιμο ματς του Πανελληνίου με την Μπάμπεργκ

Η πρόκριση είναι δεδομένη για την ομάδα του Ηλία Ζούρου, ακόμα και σε περίπτωση ήττας με διαφορά μικρότερη των οκτώ πόντων. Ωστόσο, αυτό φαίνεται να μην απασχολεί κανέναν στις τάξεις της ομάδας και όλοι είναι αποφασισμένοι για το διπλό.
Κανονικά ακολούθησε την αποστολή του Πανελληνίου και ο Κώστας Χαραλαμπίδης, ο οποίος είναι απόλυτα έτοιμος, έχοντας ξεπεράσει πλήρως το διάστρεμμα που υπέστη την περασμένη εβδομάδα στο Τρεβίζο.

Ο Ηλίας Ζούρος φρόντισε να κρατήσει χαμηλούς τους τόνους πριν τον κρίσιμο αγώνα: " Παίζουμε απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο και σε μία καυτή έδρα. Το παιχνίδι είναι πάρα πολύ δύσκολο και ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα, όσο αφορά την πρόκριση. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε το ίδιο σοβαροί".

Από την πλευρά του ο Τζούρο Όστοϊτς υποστήριξε: " Το παιχνίδι με τη Μπάμπεργκ είναι πολύ σημαντικό για μας. Πετύχαμε μία πολύ μεγάλη νίκη επί της Μπενετόν στο Τρεβίζο και τώρα θέλουμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα στη Γερμανία που θα μας δώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση".

Να υπενθυμίσουμε πως στο παιχνίδι του α' γύρου, ο Πανελλήνιος επικράτησε της Μπάμπεργκ 70-62 στο κλειστό του Περιστερίου.






TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ