EUROCUP

Ζούρος: "Καυτή η έδρα της Γκραν Κανάρια"

Ζούρος: "Καυτή η έδρα της Γκραν Κανάρια"
Ζουρος INTIME SPORTS

Στα Κανάρια Νησιά βρίσκεται η αποστολή του Πανελληνίου για το ματς της Τρίτης (20:00) με τη Γκραν Κανάρια

Στη δυσκολία του ματς στάθηκε ο Ηλίας Ζούρος: " Το παιχνίδι με τη Γκραν Κανάρια είναι εξαιρετικά δύσκολο. Η Γκραν Κανάρια έχει πάρα πολύ καλή ομάδα, διαθέτει καυτή έδρα και παίζει ουσιαστικά το τελευταίο της χαρτί για πρόκριση. Βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και πρέπει να προσπαθήσουμε αρκετά".

"Θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, να κάνουμε σωστές επιλογές και να παίξουμε καλή άμυνα. Κάθε λάθος μπορεί να μας στοιχίσει. Θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη για να πάρουμε την πρόκριση και να μην περιμένουμε το τελευταίο παιχνίδι

".

Από την πλευρά του ο Τζος Ντέιβις τόνισε: " Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο πρόγραμμα ξεκινώντας από την Ισπανία με αντίπαλο τη Γκραν Κανάρια. Το παιχνίδι δεν θα είναι καθόλου εύκολο και δεν πρέπει να κοιτάμε τι έγινε στο πρώτο παιχνίδι, όπου νικήσαμε με 29 πόντους διαφορά".

"Η Γκραν Κανάρια έχει πολύ καλή ομάδα και παίζουμε σε μία δύσκολη έδρα. Πρέπει να παίξουμε τέλεια και στα 40 λεπτά του αγώνα όχι μόνο στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση

".

Η αποστολή του Πανελληνίου: Ξανθόπουλος, Παπαμακάριος, Χαραλαμπίδης, Καλαϊτζής, Τζόνσεν, Σμιθ, Πέτρουλας, Γεωργαλλής, Μπλάκνεϊ, Ντέιβις, Βουγιούκας, Όστοϊτς.



TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ