BEACH VOLLEY

Ολοκληρώθηκε το 10th Forthnet Tournament

Ολοκληρώθηκε το 10th Forthnet Tournament
καραβι σχινιας μιχαλοπουλος τριανταφυλλιδης φακας καζαζης

Με απόλυτη επιτυχία ολοκλήρωσε το ταξίδι του σε Χανιά, Θεσσαλονίκη, Αθήνα, το 10th Forthnet Tournament

Και φέτος, σε όλα τα αγωνιστικά διήμερα του τουρνουά, η συμμετοχή ήταν υψηλή, το αγωνιστικό ήθος άριστο και το τεχνικό επίπεδο υψηλό, με αποτέλεσμα και αυτή τη χρονιά το 10th Forthnet Beach Volley Tournament να κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις!
Σύμμαχοι της Forthnet και σε αυτό το «ταξίδι» ήταν η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ) και ο διεθνής αθλητής του volley, Μιχάλης Τριανταφυλλίδης, ο οποίος βρέθηκε δίπλα σε όλες τις ομάδες, προσφέροντάς τους πολύτιμες συμβουλές.

Η αυλαία του 10th Forthnet Beach Volley Tournament έπεσε στην παραλία του Σχινιά, στο Καράβι, όπου οι ομάδες πάλεψαν δυνατά για τη νίκη, προσφέροντας ένα εντυπωσιακό θέαμα σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Στις 4 πρώτες θέσεις αναδείχθηκαν οι ομάδες:
1η θέση: «ΚΑΡΑΒΙ» με τους Γιώργο Κούνα και Γιάννη Μαύρο
2η θέση: «ΟΛΑΦ ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ» με τους Λευτέρη Ριζούλη και Φώτη Καμπόλη
3η-4η θέση: «DIESEL HRAKLEIOY» με τους Νίκο Θεοδώρου και Σταύρο Σιάνο και «ΧΑΝΙΑ» με τους Νεκτάριο Γεωργακόπουλο και Ανδρέα Λαμπρόπουλο

Μια από τις πιο καλύτερες στιγμές του τουρνουά που απόλαυσαν οι φίλοι του beach volley λίγο πριν το πρώτο σφύριγμα του τελικού στην Αθήνα, ήταν το Forthnet Star Game. Ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης με τον Στέλιο Καζάζη στη μια πλευρά και ο Γιάννης Φάκας με τον Θανάση Μιχαλόπουλο στην άλλη, συμμετείχαν σε ένα μοναδικό αγώνα, υψηλής έντασης! Οι τέσσερις μεγάλοι παίκτες έδωσαν πραγματικά μαθήματα beach volley, με εντυπωσιακές φάσεις και δυνατό ανταγωνισμό, δικαιολογώντας απόλυτα τη φήμη που τους συνοδεύει εντός και εκτός γηπέδων. Ο αγώνας έληξε τελικά ισόπαλος με 1-1, αφού δεν πραγματοποιήθηκε τρίτο σετ.

Με την ολοκλήρωση του δυνατού και εντυπωσιακού τελικού, ακολούθησε η βράβευση των ομάδων από τους παίκτες του Forthnet Star Game, τον διευθυντή της Ελληνικής Λίγκας, κ. Νίκο Σοφιανό και τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, κ. Στέλιο Προσαλίκα.

Φέτος, το «ταξίδι» του 10th Forthnet Beach Volley Tournament ξεκίνησε με πρώτο προορισμό τα Χανιά. Τα δυνατά καρφιά των αθλητών και το κέφι των θεατών ήταν από τα hot σημεία του πρώτου σταθμού του τουρνουά, ενώ ένα εντυπωσιακό αγωνιστικό θέαμα έφερε στις 3 πρώτες θέσεις τις εξής ομάδες:
1η θέση: «Στάτλερ & Ουόλντορφ» με τους Πέτρο Μυλωνά και Νεκτάριο Γεωργακόπουλο
2η θέση: «Diesel Ηρακλείου» με τους Νίκο Θεοδώρου και Σταύρο Σιάνο
3η θέση: «Διακορευτές» με τους Νίκο Γλυνιαδάκη και Μπάμπη Λιτό

Με τον ίδιο ρυθμό το 10th Forthnet Beach Volley Tournament συνέχισε στο δεύτερο σταθμό του, στη Θεσσαλονίκη, στη παραλία των Νέων Επιβατών. Οι δύσκολες καιρικές συνθήκες, με βροχή και αέρα, δεν πτόησαν ούτε τους αθλητές μας που χάρισαν σε όλους θέαμα με δυνατές αναμετρήσεις στην άμμο, αλλά ούτε και το κοινό στις κερκίδες που υποστήριξε τις ομάδες, δίνοντας τον καλύτερό του εαυτό. Το δεύτερο διήμερο των σκληρών αγώνων ανέδειξε στις 4 πρώτες θέσεις τις εξής ομάδες:
1η θέση: «ZOO» με τους Κορτομανίτη Δημήτρη και Δημουλά Κωνσταντίνο
2η θέση: «ΜΑΤΙ» με τους Γιώργο Αργυρόπουλο και Βίκτωρα Μπαλοδήμο
3η-4η θέση: «PERROQUE» με τους Κώστα Τσακίρη - Κώστα Μπατζίλη και «LBADANA» με τους Σταμάτη Βιολάρη και Λάμπρο Δάνα

Εκτός από τα πολλά δώρα που περίμεναν τους θεατές, και στους 3 σταθμούς του 10th Forthnet Beach Volley Tournament το κέφι φρόντιζε να κρατά ψηλά ο Πάρης Γκαγκαδέλης με τις χιουμοριστικές ατάκες και τις ενθουσιώδεις περιγραφές του, ενώ οι μουσικές επιλογές του DJ Reiss, Γιώργου Ρεϊσόπουλου ξεσήκωναν τον κόσμο και τις cheerleaders της Forthnet που δε σταματούσαν να χορεύουν στο ρυθμό της μουσικής.

Σημειώνεται ότι χορηγός επικοινωνίας του 10th Forthnet Beach Volley Tournament ήταν η Nova, ενώ οι Coca Cola Τρία Έψιλον και Amstel Pulse φρόντιζαν να δροσίζουν τους παίκτες, αλλά και όλους τους φίλους του τουρνουά.

























ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ