BEACH VOLLEY

Στο Δημαρχείο Λάμπης διεξήχθη η συνέντευξη Τύπου για το 3ο Πανελλήνιο Σιρκουί της φετινής χρονιάς

Στο Δημαρχείο Λάμπης διεξήχθη η συνέντευξη Τύπου για το 3ο Πανελλήνιο Σιρκουί της φετινής χρονιάς
αγια γαληνη συνεντευξη τυπου

Στο Δημαρχείο Λάμπης διεξήχθη η συνέντευξη Τύπου για το 3ο Πανελλήνιο Σιρκουί της φετινής χρονιάς.

Το "παρών" έδωσαν για τον Δήμο Λάμπης ο δήμαρχος Ιωάννης Ταταράκης και ο αντιδήμαρχος Τσουρδαλάκης Αντώνης. Από την πλευρά της διοργάνωσης παρών ήταν ο διευθυντής του Σιρκουί Αλέκος Παρασκευόπουλος. Αξίζει να σημειωθεί πως η συνέντευξη Τύπου έγινε παρουσία τεσσάρων τηλεοπτικών σταθμών.
Ιωάννης Ταταράκης (Δήμαρχος Λάμπης): " Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για εμάς να διοργανώσουμε μαζί με την Ομοσπονδία βόλεϊ το Πανελλήνιο Σιρκουί Beach Volley ανδρών και γυναικών, από τις 9 έως τις 11 Ιουλίου στο τοπικό διαμέρισμα Αγίας Γαλήνης του Δήμου μας.

Η ανάληψη της συνδιοργάνωσης των αγώνων Masters 2009 εντάσσεται στα πλαίσια μιας σταθερής προσπάθειας της Δημοτικής αρχής προς δύο κατευθύνσεις: της καλλιέργειας αξιών όπως ο αθλητισμός, η ευγενής άμιλλα και ο υγιής ανταγωνισμός αφενός, αφετέρου της αξιοποίησης των φυσικών πλεονεκτημάτων του τόπου μας.

Ο λόγος που τόσα χρόνια έχουμε θέσει την παραπάνω διπλή προσπάθεια ως προτεραιότητα μας είναι σαφής: θεωρούμε πως η ενασχόληση με κάθε είδους αθλητική δραστηριότητα έχει ευεργετικές συνέπειες όχι μόνο στη σμίλευση της προσωπικότητας του ατόμου αλλά και στους περισσότερους τομείς του συνόλου της κοινωνίας.

Προς αυτήν την κατεύθυνση στοχεύουν όλες οι συναφείς υποδομές που έχουν δημιουργηθεί στην περιφέρεια του Δήμου μας. Ταυτόχρονα, ένας τόπος τόσο προικισμένος όσο η περιοχή μας, καλεί από μόνος του να τον σεβαστείς και να τον αναδείξεις.

Μέσα στο πλαίσιο αυτό, η συνδιοργάνωση των αγώνων masters 2009 ήρθε ως μια ευχάριστη πρόκληση. Το διεθνούς ενδιαφέροντος και αναγνώρισης αθλητικό αυτό γεγονός θα φιλοξενηθεί στην Αγία Γαλήνη, ένα από τα γνωστότερα θέρετρα της Κρήτης στην Ελλάδα όσο στο εξωτερικό. Οι πεντακάθαρες και μάλιστα βραβευμένες πρόσφατα παραλίες της περιοχής, οι γραφικές γωνιές, το λιμάνι, το θαλάσσιο σπήλαιο πιστεύουμε πως θα σας κερδίσουν.

Θέλω να τονίσω πως τόσο οι τοπικοί φορείς όσο και οι ιδιώτες εργάστηκαν ακούραστα με υπευθυνότητα και μεράκι, προκειμένου να προσφέρουν μια άρτια οργανωμένη αθλητική συνάντηση και παράλληλα μια αξέχαστη εμπειρία στους αθλητές και τους επισκέπτες. Σας προσκαλούμε λοιπόν, να θαυμάσουμε και να χειροκροτήσουμε μαζί τους κορυφαίους μας αθλητές".

Αντώνης Τσουρδαλάκης (Αντιδήμαρχος Λάμπης): " Δημιουργήσαμε γήπεδα που θα ευχαριστηθούν και θα απολαύσουν οι αθλητές κατά την διάρκεια των παιχνιδιών τους. Καλούμε τον κόσμο να έρθει και να χειροκροτήσει τους καλύτερους αθλητές του beach volley που θα βρίσκονται στην παραλία της Αγίας Γαλήνης".

Αλέκος Παρασκευόπουλος (Διευθυντής σιρκουί): " Με μεγάλη μας χαρά επιστρέφουμε στην Κρήτη για ένα τουρνουά μετά από πολλά χρόνια. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν την Πέμπτη και θα κρατήσουν τρεις μέρες. Θα έχουμε την χαρά να διεξαχθεί ο τελικός Σάββατο βράδυ κάτι που ήταν μια ελληνική πρωτοπορία που μιμήθηκαν πολλές διοργανώσεις του εξωτερικού. Περιμένουμε από τον κόσμο της Κρήτης να αγκαλιάσει το τουρνουά, γιατί η επιτυχία μιας διοργάνωσης όσο και να προσπαθήσουμε εμείς εξαρτάται κυρίως από την παρουσία του στο γήπεδο. Πρέπει να τονίσουμε πως οι Κρητικοί ήταν πάντα από τους πρωτοπόρους στο beach volley, ενώ η Δηλαβέρη και Μαρούλης που πρωταγωνιστούν στα τουρνουά έχουν καταγωγή από το Ρέθυμνο και την Ιεράπετρα αντίστοιχα".

Το πρόγραμμα των αγώνων:

Πέμπτη
προκριματικά ανδρών - γυναικών 9:00 - 17:00

Παρασκευή
κυρίως ταμπλό ανδρών - γυναικών 9:00 - 22:00

Σάββατο
προημιτελικά: γυναικών 10:00
ανδρών 11:00

ημιτελικά: γυναικών 16:00 (live Novasports)
ανδρών 17:30 (live Novasports)

τελικός γυναικών 20:00 (live Novasports)
τελικός ανδρών 21:00 (live Novasports)

τελετή απονομές


































ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ