BEACH VOLLEY

Τρία στα τρία για Ξενάκη/Μπλάουελ

Τρία στα τρία για Ξενάκη/Μπλάουελ
αγια γαληνη βαθρο

Το τρία στα τρία στα τουρνουά Masters 2009, έκαναν οι Μάνος Ξενάκης και Φέλιξ Μπλάουελ

Το γήπεδο της Αγίας Γαλήνης ήταν ασφυκτικά γεμάτο και μάλιστα υπήρχε κόσμος που έψαχνε να βρει θέσεις, με τους φιλάθλους να απολαμβάνουν θέαμα υψηλού επιπέδου.
Τρία τουρνουά και ισάριθμες νίκες για τους Ξενάκη και Μπλάουελ, με τον πρώην ακραίο του Φοίνικα Σύρου να τονίζει: " Αυτό που λέγαμε με τον Φέλιξ πριν τον τελικό ήταν πως θα έπρεπε να μπούμε συγκεντρωμένα για να μην μπούμε στη διαδικασία του τάι μπρέικ. Το παιχνίδι σε καμία περίπτωση δεν ήταν εύκολο και το 2-0 δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του".

Ο Φέλιξ Μπλάουελ ανέφερε: " Το τουρνουά στην Αγία Γαλήνη ήταν το πρώτο που παίξαμε με τρεις νέους χορηγούς. Τους «Μάρμαρα Δερμιτζάκης», «Lipton Ice Tea» και τον Γιώργο Πιπεργιά από το «Βάρης Sports Club». Με την υποστήριξή τους καταφέραμε να κάνουμε το τρία στα τρία. Είμαι πολύ χαρούμενος που στο 108ο τουρνουά και το πρώτο με φως, πήραμε την πρώτη θέση".

Νικήτριες οι Νικολαΐδου/Χούντα

Η Κατερίνα Νικολαΐδου, στο τελευταίο της τουρνουά για φέτος καθώς πλέον είναι παίκτρια του Ολυμπιακού στη σάλα, μαζί με τη συμπαίκτριά της Μαριάννα Χούντα κατάφεραν να πάρουν την πρώτη θέση, επικρατώντας σε ένα συναρπαστικό τελικό των Κάταλιν Κις/Αθηνάς Δηλαβέρη με 2-1 (18-21, 21-12, 11-15) σε 56 λεπτά. Οι νικήτριες το χάρηκαν με την ψυχή τους, καθώς ούτε η Χούντα θα συνεχίσει με άλλη συμπαίκτρια, ενώ η Δηλαβέρη με την Κις, που αν και νέα ομάδα έχουν δύο τελικούς και μια πρώτη θέση, ήθελαν να πάρουν τον τίτλο, λόγω της καταγωγής της Δηλαβέρη από το Ρέθυμνο.






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ