ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χρήστος Μανώλης: "Δέσμευση για συνεχή δράση και ευαισθητοποίηση"

Χρήστος Μανώλης: "Δέσμευση για συνεχή δράση και ευαισθητοποίηση"

Με μεγάλη υπερηφάνεια και αίσθημα ευθύνης, η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδας (ΕΤΑΒΕ) ολοκληρώνει τη συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκόέργο "MeTae: Break the Silence in Sport: Capacity building of Taekwondo organisations to promote gender equality", μεστόχο την ευαισθητοποίηση και την καταπολέμηση της έμφυλης βίας στον αθλητισμό.

Το έργο, το οποίο ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2023, περιλαμβάνει μια σειρά από δράσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα καικαμπάνιες ευαισθητοποίησης, με σκοπό την προώθηση ενός ασφαλούς και υποστηρικτικού περιβάλλοντος για όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες.

Στις 21-22 Απριλίου, η ΕΤΑΒΕ συμμετείχε στο 15ο Hereya Open International Tournament που πραγματοποιήθηκε στη Σόφια της Βουλγαρίας. Η μεγάλησυμμετοχή αθλητών και προπονητών τόσο από την Ελλάδα όσο και από τη Βουλγαρία έδωσε τη δυνατότητα να διαδώσουμε ακόμα περισσότερο το έργομας, ενημερώνοντας αθλητές και προπονητές για τα ζητήματα της έμφυληςβίας στοναθλητισμό καιπροωθώντας την ισότητα καιτον σεβασμό.

Καθώς τοέργο προχωράπρος τηνολοκλήρωσή του, ο πρόεδροςτης ΕΤΑΒΕ και μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό (ΕΛΟΤ), κ.Μανώλης Χρήστος, δήλωσε: «Η συμμετοχή μας στο έργο αυτό είναι μιασημαντική ευκαιρίαγια νακάνουμε ουσιαστικέςαλλαγές. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε τις δράσεις μας γιατην καταπολέμηση της έμφυλης βίας στοναθλητισμό καιτην προώθησητης ισότητας και του σεβασμού. Θα συνεχίσουμε ναπροσφέρουμε εκπαίδευση και υποστήριξη σε όλους τουςεμπλεκόμενους καινα εργαζόμαστε ακούραστα γιαένα ασφαλές και δίκαιο αθλητικό περιβάλλον».

Για περισσότερεςπληροφορίες σχετικά με το έργο και τις δράσεις μας μπορείτε να βρείτε: Facebook/Ιστοσελίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ