ΕΛΛΑΔΑ

Δίκη ιστιοπλόου: Καταδίκη και για βιασμό της 12χρονης ζητά ο εισαγγελέας

Δίκη ιστιοπλόου: Καταδίκη και για βιασμό της 12χρονης ζητά ο εισαγγελέας
Στιγμιότυπο από αγώνα ιστιοπλοΐας INTIME NEWS

Συνεχίζεται η δίκη του προπονητή ιστιοπλοΐας για τα τη σεξουαλική κακοποίηση της 12χρονης τότε μαθήτριάς του, Αμαλίας Π., με τον εισαγγελέα να ζητά την ενοχή του και για το αδίκημα του βιασμού.

Την ενοχή του προπονητή ιστιοπλοΐας για τα κακουργήματα του βιασμού και της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια, αδικήματα που φέρονται να τελέστηκαν σε βάρος της Αμαλίας Π. πρότεινε ο εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Εφετείου.

Ο εισαγγελικός λειτουργός αναφέρθηκε στην αποκαλούμενη υπόθεση metoo την οποία είχε γνωστοποιήσει στις εισαγγελικές αρχές η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου, υποστηρίζοντας ότι ο κατηγορούμενος τέλεσε και τις δύο πράξεις.

Να σημειωθεί ότι πρωτοδίκως έχει καταδικαστεί για κατάχρηση ανήλικου σε ασέλγεια σε ποινή κάθειρξης 13 ετών χωρίς αναστολή, ενώ αθωώθηκε για την πράξη του βιασμού.

Μεταξύ άλλων, ο εισαγγελέας επεσήμανε ότι οι σχέσεις μεταξύ της οικογένειας της καταγγέλλουσας αθλήτριας και του κατηγορούμενου προπονητή καταστράφηκαν, όταν ο πατέρας του παιδιού πληροφορήθηκε για τις ερωτικές σχέσεις.

Πηγή: news247.gr

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ