ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΛΚΗ

Δολοφονία 19χρονου: Έρευνα της Αστυνομίας και στους συνδέσμους Άρη και Ηρακλή, τι κατασχέθηκε

Ο σύνδεσμος του Άρη που οι δυνάμεις της Αστυνομίας έκαναν έφοδο στο πλαίσιο των ερευνών για τη δολοφονία του 19χρονου
Ο σύνδεσμος του Άρη που οι δυνάμεις της Αστυνομίας έκαναν έφοδο στο πλαίσιο των ερευνών για τη δολοφονία του 19χρονου PRINT SCREEN YOUTUBE

Μετά από έφοδο της Αστυνομίας στον σύνδεσμο οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας την Πέμπτη (3/2), οι Αρχές προχώρησαν επίσης και σε έρευνα στους συνδέσμους των Άρη και Ηρακλή για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το GR Times, μετά την έφοδο των αστυνομικών Αρχών στον σύνδεσμο των οπαδών του ΠΑΟΚ που βρίσκεται στο γήπεδο της Τούμπας, αυτή την ώρα ερευνούν και συνδέσμους των Άρη και Ηρακλή, στο πλαίσιο του σχεδίου που έχει εκπονηθεί για τον εντοπισμό των ασύλληπτων συνεργών του 23χρονου κατηγορούμενου για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη.

Ο χώρος, στον οποίο στεγάζεται ο σύνδεσμος του Άρη βρίσκεται πολύ κοντά στο Κλ. Βικελίδη, στην περιοχή Χαριλάου, ενώ ο σύνδεσμος φίλων Ηρακλή, Αυτόνομη Θύρα 10, είναι στη συμβολή των οδών Μητροπολίτου Γενναδίου και Ιουστινιανού.

Από τον σύνδεσμο του Άρη κατασχέθηκαν τρεις σακούλες, μέσα στις οποίες υπήρχαν στυλιάρια, σιδερόβεργες, πυρσοί καπνογόνα και ένα μπιτόνι με βενζίνη, ενώ από τον σύνδεσμο του Ηρακλή κατασχέθηκαν στυλιάρια, κράνη και ένα σκεπάρνι.

Πηγή: GR Times

TAGS ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΛΚΗ ΑΡΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΗΡΑΚΛΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ