ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Εξωφρενικό: Αυστραλός αθλητής ακρωτηρίασε δάχτυλό του για να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Εξωφρενικό: Αυστραλός αθλητής ακρωτηρίασε δάχτυλό του για να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο Ματ Ντόσον προτίμησε να χάσει δάχτυλό του, από το να χάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Στα 30 του χρόνια, ο Ματ Ντόσον ονειρευόταν να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024. Λίγες εβδομάδες πριν από το ταξίδι στη Γαλλία ο Αυστραλός αθλητής του χόκεϊ επί χόρτου τραυμάτισε δάχτυλο του χεριού του, χρειάστηκε επέμβαση και γύψο, αυτό όμως θα τον κρατούσε μακριά από τη σημαντικότερη εμπειρία της ζωής και της καριέρας του. Και γι' αυτό ο Ντόσον προτίμησε πιο δραστικά μέτρα.

Ο Ντόσον ακρωτηρίασε το δάχτυλό του (!) και βρίσκεται κανονικά στο Παρίσι με την εθνική ομάδα της Αυστραλίας, με αποτέλεσμα να έχει γίνει ένα από τα πρόσωπα των αγώνων για την πραγματικά εξωφρενική απόφασή του που όμως πολλοί αθλητές καταλαβαίνουν. Για την ιστορία, τον τραυματισμό τον υπέστη σε προπόνηση και μάλιστα από τον πόνο έχασε τις αισθήσεις του.

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ