ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Γκουντούρα: "Κρατάω ενέργεια και ψυχολογία για το υπόλοιπο, είμαι σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση"

Γκουντούρα: "Κρατάω ενέργεια και ψυχολογία για το υπόλοιπο, είμαι σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση"
PRINTSCREEN

Η Δώρα Γκουντούρα προκρίθηκε με άνεση στη φάση των 16 στη σπάθη γυναικών και μίλησε μετά το φινάλε της πρώτης αναμέτρησης στην κάμερα της ΕΡΤ.

Η Δώρα Γκουντούρα πήρε με άνεση την πρόκριση στη φάση των 16 στη σπάθη γυναικών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και η Ελληνίδα αθλήτρια της ξιφασκίας, μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης στην κάμερα της ΕΡΤ, τονίζοντας ότι είναι σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Πήγε πολύ καλά, είχαμε κάνει το πλάνο με τον προπονητή μου. Πήγε πιο εύκολα από ότι περίμενα. Κρατάω ενέργεια και ψυχολογία για το υπόλοιπο που έρχεται. Είμαι σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση. Το στάδιο εδώ βράζει. Ήμουν προετοιμασμένη και θα τα δώσω όλα".

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ