ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η "μάγισσα" που... μπαστούνιασε τον Μέσι

Η "μάγισσα" που... μπαστούνιασε τον Μέσι

Ο θηλυκός "Μαραντόνα", η Λουτσιάνα Αϊμάρ αναδείχθηκε κορυφαία εκπρόσωπος του αθλητισμού στην Αργεντινή, αφήνοντας δεύτερο τον Λιονέλ Μέσι.

Μπορεί ο Πάμπλο Αϊμάρ να... ξεχάστηκε όταν εμφανίστηκε ο Λιονέλ Μέσι, αλλά η Λουτσιάνα Αϊμάρ (σ.σ. ουδεμία συγγένεια με τον άλλοτε παίκτη της Βαλένθια) αποδείχθηκε σκληρότερη αντίπαλος.

Η αρχηγός της εθνικής Αργεντινής στο χόκεϊ στο χόρτο που... γυρνάει και στο προσωνύμιο "la maga" δηλαδή η μάγισσα νίκησε τον μικρόσωμο μάγο της Μπαρτσελόνα στα ετήσια αθλητικά βραβεία της Αργεντινής.

Η Αϊμάρ, επτά φορές κορυφαία παίκτρια στον κόσμο, νίκησε κατά κράτος τον Μέσι που δεν παραβρέθηκε στην τελετή. Το καλό είναι ότι ο Μέσι θα έχει λίγες μέρες παραπάνω διακοπές για να ξεχάσει τον... πόνο του (σ.σ. αν έχει).

Πάντως οι δημοσιογράφοι της Αργεντινής επέλεξαν τους κορυφαίους αθλητές σε όλα τα σπορ. Φυσικά ο Ντιέγκο Μαραντόνα αναδείχθηκε κορυφαία μορφή στο ποδόσφαιρο της χώρας, όπως ο αείμνηστος Χουάν Μανουέλ Φάντζιο στα μηχανοκίνητα σπορ, ο Μανου Τζινόμπιλι στο μπάσκετ και ο Γκιγιέρμο Βίλας στο τένις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ