ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η άφιξη της Team Hellas στο Παρίσι

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η άφιξη της Team Hellas στο Παρίσι

Το μεγαλύτερο μέρος της Team Hellas έφτασε στο Παρίσι την Τετάρτη (24/7), λίγες ημέρες πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων. Ανάμεσα στους αθλητές που ταξίδεψαν ήταν και η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, μια εκ των δύο σημαιοφόρων της Ελλάδας.

Στο Παρίσι έφτασε την Τετάρτη (24/7) το μεγαλύτερο μέρος της Team Hellas για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Πιο αναλυτικά, ταξίδεψαν για την Γαλλία οι Εθνικές ομάδες πόλο ανδρών και γυναικών, καθώς και η σημαιοφόρος μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούμπο, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, ο Εμμανούηλ Καραλής, η Αριάδνη Αδαμοπούλου και Ελένη Πόλακ.

Με την αποστολή της Team Hellas στο Παρίσι έφτασαν οι κολυμβητές και οι κολυμβήτριες: Απόστολος Χρήστου, Στέργιος Μπίλας, Βαγγέλης Μακρυγιάννης, Δημήτρης Μάρκος, Απόστολος Παπαστάμος, Απόστολος Σίσκος, Ανδρέας Βαζαίος, Κωνσταντίνος Εγγλεζάκης, Κωνσταντίνος Στάμου, Ευάγγελος-Εφραίμ Ντούμας, Οδυσσέας Μελαδίνης, Παναγιώτης Μπολάνος, Κρίστιαν Γκολομέεβ, Άννα Ντουντουνάκη, Νόρα Δράκου και Γεωργία Δαμασιώτη, καθώς και από την καλλιτεχνική κολύμβηση, η Ευαγγελία Πλατανιώτη και η Σοφία Μαλκογεώργου.

Για το άθλημα του τζούντο στο Παρίσι αφίχθησαν οι Ελισάβετ Τελτσίδου και ο Θοδωρής Τσελίδης, μαζί με την Δώρα Γκουντουρά που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην ξιφασκία.

Δείτε το σχετικό βίντεο από την άφιξη της Team Hellas στο Παρίσι:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ