ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Απειλή για βόμβα σε εστιατόριο της Γαλλίας, σύμφωνα με το RMC

Ολυμπιακοί Αγώνες: Απειλή για βόμβα σε εστιατόριο της Γαλλίας, σύμφωνα με το RMC
AP PHOTO/AURELIEN MORISSARD

Απειλή για βόμβα στο εστιατόριο της Γαλλίας, Club France, σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (26/7) όπως αναφέρει το RMC Sport.

Η Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού είναι προγραμματισμένη για το βράδυ της Παρασκευής (26/7, 20:30) και το μεσημέρι της ίδιας ημέρας σημειώθηκε απειλή για βόμβα σε εστιατόριο της Γαλλίας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το RMC Sport, υπήρξε απειλή για βόμβα μπροστά στην είσοδο του εστιατορίου Club France. Ακολούθως ο χώρος εκκενώθηκε και η ασφάλεια έσπευσε στο σημείο.

Θυμίζουμε ότι έχει υπάρξει αναστάτωση στην πρωτεύουσα της Γαλλίας, καθώς νωρίτερα εστάλη προειδοποίηση για βόμβα σε αεροδρόμιο στα γαλλοελβετικά σύνορα.

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.


TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ