ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αυτά έκαναν οι Έλληνες αθλητές τη 14η ημέρα στο Παρίσι

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αυτά έκαναν οι Έλληνες αθλητές τη 14η ημέρα στο Παρίσι
Ο Νταουρέν Κουρουγκλίεβ πανηγυρίζει την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου INTIME SPORTS

Με ένα ακόμα μετάλλιο, το 8ο στη συλλογή της, κλείνει η 14η ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι. Δείτε αναλυτικά τι έκαναν οι Έλληνες αθλητές.

Με μία μεγάλη επιτυχία για τα ελληνικά χρώματα ολοκληρώνεται και η 14η ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων, καθώς ο Νταουρέν Κουρουγκλίεβ κατέκτησε το χάλκινο στην πάλη και έδωσε το 8ο μετάλλιο της χώρας μας στο Παρίσι.

Από την άλλη, ο Άλκης Κυνηγάκης κατέθεσε ψυχή για να τερματίσει 10ος στον τελικό των 10χλμ ανοιχτής θαλάσσης ανδρών, ενώ ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης ολοκλήρωσε την παρουσία του στην παγκόσμια γιορτή του αθλητισμού στη φάση των 16 στην κατηγορία των 74 κιλών ελευθέρας πάλης.

Συνέχεια στον υγρό στίβο, με την Εθνική πόλο ανδρών να συνέρχεται από το σοκ του αποκλεισμού από τη Σερβία και να κερδίζει με 15-9 τη Αυστραλία για τους αγώνες κατάταξης 5-8, ενώ το ελληνικό δίδυμο (Ευαγγελία Πλατανιώτη και Σοφία Μαλκογεώργου) της καλλιτεχνικής κολύμβησης μετά την ολοκλήρωση του τεχνικού ντουέτου βρίσκονται στη 13η θέση μεταξύ των 17 συμμετεχόντων χωρών.

Αναλυτικά όσα έκαναν οι Έλληνες αθλητές την 14η ημέρα

Μαραθώνια κολύμβηση

  • Τελικός 10χλμ ανοιχτής θαλάσσης ανδρών – Άλκης Κυνηγάκης (κατέλαβε τη 10η θέση) Διαβάστε περισσότερα εδώ

Πάλη

  • 74κ ελευθέρας ανδρών - Γιώργος Κουγιουμτσίδης (αποκλείστηκε από τη φάση των 16) Διαβάστε περισσότερα εδώ
  • Τελικός ρεπεσάζ στην κατηγορία των 86 κιλών - Νταουρέν Κουρουγκλίεβ (κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο) Διαβάστε περισσότερα εδώ

Πόλο ανδρών

  • Αγώνας κατάταξης για τις θέσεις 5-8: Ελλάδα - Αυστραλία 15-9 Διαβάστε περισσότερα εδώ

Καλλιτεχνική κολύμβηση

  • Τεχνικό ντουέτο - Ευαγγελία Πλατανιώτη / Σοφία Μαλκογεώργου (βρίσκονται στην 8η θέση μετά από τη δεκτή τους ένσταση) Διαβάστε περισσότερα εδώ

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΑΛΚΗΣ ΚΥΝΗΓΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΛΑΤΑΝΙΩΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ