ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αυτά έκαναν οι Έλληνες αθλητές την 11η ημέρα στο Παρίσι

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αυτά έκαναν οι Έλληνες αθλητές την 11η ημέρα στο Παρίσι
ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / INTIME SPORTS

Η 11η ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων έλαβε τέλος, με την Ελλάδα να πανηγυρίζει την πρωτιά του ανυπέρβλητου Μίλτου Τεντόγλου στον τελικό του μήκους, που έφερε το πρώτο της χρυσό μετάλλιο στο Παρίσι.

Μία ακόμα επιτυχημένη ημέρα για την Ελλάδα στους 33ους Ολυμπιακούς Αγώνες ολοκληρώθηκε, με τη χώρα μας να μετράει πλέον επτά μετάλλια στο Παρίσι και να καμαρώνει συνάμα για το πρώτο χρυσό, το οποίο είχε την υπογραφή του θρυλικού Μίλτου Τεντόγλου με το τρομερό άλμα στα 8.48 που έκανε στον τελικό του μήκους.

Στα ομαδικά αθλήματα δεν ήρθε η υπέρβαση που όλοι προσδοκούσαμε και λαχταρούσαμε, με την Εθνική μπάσκετ ανδρών να παλεύει γενναία αλλά να γνωρίζει την ήττα από την παγκόσμια πρωταθλήτρια Γερμανία στα προημιτελικά και την Εθνική πόλο γυναικών να χάνει από την Αυστραλία και να μένει και εκείνη εκτός τετράδας.

Αναλυτικά όσα έκαναν οι Έλληνες αθλητές την 11η ημέρα

Μπάσκετ ανδρών

  • προημιτελικά: Γερμανία - Ελλάδα (δεν προκρίθηκε στα ημιτελικά) - Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ιστιοπλοΐα

  • 3η μέρα formula kite - Κάμερον Μαραμενίδης (κατέκτησε την έκτη θέση στην 6η κούρσα και την δέκατη τέταρτη στην 7η, για να βρεθεί στην 11η θέση της γενικής κατάταξης )
  • 5η μέρα 470 μεικτού - Αριάδνη Σπανάκη / Οδυσσέας Σπανάκης (βρίσκονται στη 12η θέση μετά από την ολοκλήρωση ακόμα δύο ιστιοδρομιών) - Διαβάστε περισσότερα εδώ

Πόλο γυναικών

  • προημιτελικά: Αυστραλία – Ελλάδα (δεν προκρίθηκε στον ημιτελικό) - Διαβάστε περισσότερα εδώ

Στίβος

  • τελικός άλματος εις μήκος ανδρών - Μίλτος Τεντόγλου (κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο) - Διαβάστε περισσότερα εδώ

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ ΑΡΙΑΔΝΗ ΣΠΑΝΑΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ