ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αυτά έκαναν οι Έλληνες αθλητές την 3η ημέρα στο Παρίσι

Maria Sakkari of Greece prepares to serve against Danka Kovinic of Montenegro during the women's singles tennis competition, at the 2024 Summer Olympics, Sunday, July 28, 2024, in Paris, France. (AP Photo/Andy Wong)
Maria Sakkari of Greece prepares to serve against Danka Kovinic of Montenegro during the women's singles tennis competition, at the 2024 Summer Olympics, Sunday, July 28, 2024, in Paris, France. (AP Photo/Andy Wong) @2024 ANDY WONG/AP IMAGES

Η τρίτη ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων βρήκε τη χώρα μας να έχει δυναμική εκπροσώπηση και να αγγίζει μάλιστα το πρώτο της μετάλλιο, με τον Απόστολο Χρήστου στην κολύμβηση. Δείτε αναλυτικά τι έκαναν οι Έλληνες αθλητές.

Πλούσια ήταν για ακόμη μία μέρα η ελληνική εκπροσώπηση στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, με τους Απόστολο Χρήστου, Δώρα Γκουντουρά, Στέφανο Τσιτσιπά και Μαρία Σάκκαρη να ξεχωρίζουν.

Ο Απόστολος Χρήστου άγγιξε το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό των 100μ ύπτιο αλλά έμεινε με την πίκρα της 4ης θέσης για δύο εκατοστά του δευτερολέπτου, ενώ η Δώρα Γκουντούρα διεκδίκησε με συγκλονιστικό τρόπο την είσοδό της στη ζώνη των μεταλλίων αλλά αποκλείστηκε από τα προημιτελικά της σπάθης από την Μανόν Απίτι Μπρουνέ, σε ένα ματς που είχε έντονα παράπονα από τη διαιτησία.

Όσον αφορά το κορυφαίο δίδυμο του ελληνικού τένις, τόσο ο Στέφανος Τσιτσιπάς όσο και η Μαρία Σάκκαρη συνεχίζουν την πορεία τους στο μονό ανδρών και γυναικών αντίστοιχα, παίρνοντας την πρόκριση για τη φάση των 16, χάνοντας ωστόσο την ευκαιρία διάκρισης μέσω του μεικτού διπλού.

Αναλυτικά όσα έκαναν οι Έλληνες αθλητές την 3η ημέρα

Ξιφασκία

  • προημιτελικά σπάθης γυναικών - Δώρα Γκουντούρα (αποκλείστηκε από τα ημιτελικά) Διαβάστε περισσότερα εδώ

Κωπηλασία

  • ρεπεσάζ διπλού σκιφ ανδρών - Αντώνης Παπακωνσταντίνου/Πέτρος Γκαϊδάτζης (προκρίθηκαν στα ημιτελικά) Διαβάστε περισσότερα εδώ

Κολύμβηση

  • τελικός 100μ ύπτιο ανδρών - Απόστολος Χρήστου (τερμάτισε στην 4η θέση) Διαβάστε περισσότερα εδώ
  • προκριματικά 800μ ελεύθερο ανδρών - Δημήτρης Μάρκος (αποκλείστηκε από τον τελικό) Διαβάστε περισσότερα εδώ

Τένις

  • 2ος γύρος μονού γυναικών - Μαρία Σάκκαρη (προκρίθηκε στη φάση των 16) Διαβάστε περισσότερα εδώ
  • 2ος γύρος μονό ανδρών - Στέφανος Τσιτσιπάς (προκρίθηκε στη φάση των 16) Διαβάστε περισσότερα εδώ
  • 1ος γύρος μεικτό διπλό - Μαρία Σάκκαρη/Στέφανος Τσιτσιπάς (αποκλείστηκαν από τον 2ο γύρο) Διαβάστε περισσότερα εδώ

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΔΩΡΑ ΓΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ