ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός τελικού στην ιππασία η Μυτιληναίου

Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός τελικού στην ιππασία η Μυτιληναίου
PRINT SCREEN

Η Ιόλη Μυτιληναίου κατέλαβε την 57η θέση στα προκριματικά της ιππασίας, στο αγώνισμα της υπερπήδησης εμποδίων γυναικών, γεγονός που δεν της επέτρεψε να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό.

Η παρουσία της Ιόλης Μυτιληναίου για πρώτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες δεν συνδυάστηκε με την παρουσία της στον τελικό, στο αγώνισμα της υπερπήδησης εμποδίων γυναικών στην ιππασία.

Και αυτό γιατί μετά από την ολοκλήρωση του αγώνα της ήταν στην 47η θέση στα προκριματικά (πήραν μέρος 74 αθλήτριες και πέρασαν οι 30 στον τελικό) έχοντας 12 βαθμούς ποινής και 72.32 βαθμολογία ενώ τελικά κατετάγη 57η, γεγονός που δεν της επέτρεψε να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό.

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΙΠΠΑΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ