ΕΛΛΑΔΑ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η αναλυτική λίστα των μεταλλίων στο τέλος της 12ης ημέρας

/  2024 / 12  /         (  / EUROKINISSI)
/ 2024 / 12 / ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η 12η ημέρα των 33ων σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων έφτασε στο τέλος της, με 53 χώρες να έχουν ανέβει τουλάχιστον μία φορά στο βάθρο. Δείτε την αναλυτική λίστα των μεταλλίων.

Ακόμη μία ημέρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού περνάει στο πάνθεον της ιστορίας, με την αγωνία όσον αφορά τη διεκδίκηση της πρώτης θέσης του βάθρου από πλευράς χωρών, να κορυφώνεται.

Μετά, λοιπόν, και το πέρας της 12ης ημέρας στη μεγαλύτερη γιορτή του παγκόσμιου αθλητισμού, 53 είναι οι χώρες που έχουν κερδίσει τουλάχιστον ένα μετάλλιο, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα με την πτήση του Μίλτου Τεντόγλου στα 8.48 στον τελικό του μήκους.

Στην κορυφή της λίστας βρίσκονται οι ΗΠΑ με 27 χρυσά μετάλλια, με, την Κίνα να ακολουθεί ωστόσο καταπόδας με 25 και την Αυστραλία να βρίσκεται σε σχετική απόσταση από τις δύο προπορευόμενες χώρες, έχοντας συλλέξει 17 χρυσά.

Δείτε την αναλυτική λίστα των μεταλλίων

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ