ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η αναλυτική λίστα των μεταλλίων στο τέλος της 14ης ημέρας

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η αναλυτική λίστα των μεταλλίων στο τέλος της 14ης ημέρας
Η ομάδα της σκυταλοδρομίας 4Χ100 των ΗΠΑ στην απονομή των χρυσών μεταλλίων @2024 AP IMAGES/BERNAT ARMANGUE

Η 14η ημέρα των 33ων σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων ολοκληρώθηκε, με την Ελλάδα να φτάνει τα 8ο μετάλλια και να ανεβάζει ακόμα περισσότερο τη συγκομιδή της στο Παρίσι. Δείτε την αναλυτική λίστα των μεταλλίων.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κλείνει ακόμη μία ημέρα στους 33ους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες, η 14η κατά σειρά.

Η Ελλάδα κατέκτησε το 8ο μετάλλιό της στο Παρίσι, διπλασίασε τη συγκομιδή από το Τόκιο το 2021 και έφτασε τα 129 συνολικά στην παγκόσμια γιορτή του αθλητισμού.

Με τη διοργάνωση στην Πόλη του Φωτός να ολοκληρώνεται, οι ΗΠΑ έχουν εξασφαλίσει την κορυφή στον πίνακα των μεταλλίων, καθώς ήδη έχουν 111 εκ των οποίων τα 33 είναι χρυσά, όσα έχει και η Κίνα, αλλά στο σύνολο βρίσκεται δεύτερη με 82. Πολύ πιο κάτω και στην τρίτη θέση του άτυπου βάθρου βρίσκεται η οικοδέσποινα Γαλλία με 56 μετάλλια.

Η Ελλάδα είναι 22η ισοβαθμώντας με Ρουμανία, Ιράν και Ελβετία.

Δείτε την αναλυτική λίστα των μεταλλίων

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ