ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η αναλυτική λίστα των μεταλλίων στο τέλος της 15ης ημέρας

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η αναλυτική λίστα των μεταλλίων στο τέλος της 15ης ημέρας
Η ομάδα 4Χ400 σκυταλοδρομίας των ΗΠΑ με το χρυσό μετάλλιο στο στήθος της @2024 AP IMAGES/MATTHIAS SCHRADER

Η 15η ημέρα των 33ων σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων έφτασε στο τέλος της, με την Ελλάδα να παραμένει στα οκτώ μετάλλια και να ολοκληρώνει την πορεία της στο Παρίσι με διπλάσια συγκομιδή σε σχέση με το Τόκιο. Δείτε την αναλυτική λίστα των μεταλλίων.

Με τις Ελίνα Τζένγκο στο ακόντιο και τις Ευαγγελία Πλατανιώτη και Σοφία Μαλκογεώργου στο ντουέτο της καλλιτεχνικής κολύμβησης να μένουν εκτός βάθρου, η Ελλάδα αποχωρεί από τους 33ους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες με οκτώ μετάλλια, καθώς η τελευταία "γαλανόλευκη" υποχρέωση αφορά την Εθνική πόλο ανδρών που μάχεται για την πέμπτη θέση κόντρα στην Ισπανία.

Οι ΗΠΑ είναι οριστικά πρώτες στον πίνακα των μεταλλίων με 121, μετά και τα χρυσά στις σκυταλοδρομίες 4Χ400 ανδρών και γυναικών και τη νίκη της Team USA στον τελικό του μπάσκετ επί της Γαλλίας με 98-87.

Η Κίνα θα ολοκληρώσει στη δεύτερη θέση το μαγικό ταξίδι της στο Παρίσι με συγκομιδή 90 μεταλλίων, ενώ στην τρίτη ανέβηκε η Μεγάλη Βρετανία ξεπερνώντας τους οικοδεσπότες.

Δείτε την αναλυτική λίστα των μεταλλίων

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ