ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η αναλυτική λίστα των μεταλλίων στο τέλος της 3ης ημέρας

/  2024 / 3  (  / EUROKINISSI)
/ 2024 / 3 ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η 3η ημέρα των 33ων σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων έφτασε στο τέλος της, με 36 χώρες να έχουν ανέβει τουλάχιστον μία φορά στο βάθρο. Δείτε την αναλυτική λίστα των μεταλλίων.

Ακόμη μία ημέρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού περνάει στο πάνθεον της ιστορίας, με τα πράγματα όσον αφορά τη διεκδίκηση μίας εκ των τριών θέσεων του βάθρου να αρχίζουν να σοβαρεύουν, κατά κύριο λόγο στα ατομικά αγωνίσματα.

Μετά, λοιπόν, και το πέρας της 3ης ημέρας στη μεγαλύτερη γιορτή του παγκόσμιου αθλητισμού, 36 είναι οι χώρες που έχουν κερδίσει τουλάχιστον ένα μετάλλιο.

Στην κορυφή της λίστας βρίσκονται οι ΗΠΑ (20), την οποία ακολουθούν καταπόδας η οικοδέσποινα Γαλλία (16) και οι Ιαπωνία και Κίνα (αμφότερες με 12), με την Μεγάλη Βρετανία να είναι η πέμπτη χώρα με διψήφιο αριθμό μεταλλίων (10).

Όσον αφορά στην Ελλάδα, βρέθηκε μία ανάσα από το να μπει στο κλαμπ των χωρών με τουλάχιστον ένα μετάλλιο, το οποίο χάθηκε για μόλις δύο εκατοστά του δευτερολέπτου, με τον Απόστολο Χρήστου να μένει τέταρτος στον τελικό των 100μ ύπτιο.

Δείτε την αναλυτική λίστα των μεταλλίων

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ