ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η αναλυτική λίστα των μεταλλίων στο τέλος της 8ης ημέρας

Simone Biles, of the United States, celebrates after winning the gold medal at the medal ceremony during the women's artistic gymnastics individual vault finals at Bercy Arena at the 2024 Summer Olympics, Saturday, Aug. 3, 2024, in Paris, France. (AP Photo/Francisco Seco)
Simone Biles, of the United States, celebrates after winning the gold medal at the medal ceremony during the women's artistic gymnastics individual vault finals at Bercy Arena at the 2024 Summer Olympics, Saturday, Aug. 3, 2024, in Paris, France. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Η 8η ημέρα των 33ων σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων έφτασε στο τέλος της, με 57 χώρες να έχουν ανέβει τουλάχιστον μία φορά στο βάθρο. Δείτε την αναλυτική λίστα των μεταλλίων.

Ακόμη μία ημέρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, με την 9η μέρα να ολοκληρώνεται και την Ελλάδα να παραμένει με τέσσερα μετάλλια.

Πλέον, οι χώρες που έχουν κατακτήσει από ένα τουλάχιστον μετάλλιο στους Αγώνες του Παρισιού είναι 52, με τις ΗΠΑ να συνεχίζουν να έχουν τη μεγαλύτερη συγκομιδή με 61 μετάλλια (ακολουθούν η Γαλλία με 41 κι η Κίνα με 37) και την Κίνα να έχει μέχρι στιγμής τα περισσότερα χρυσά, 16 τον αριθμό (14χρυσά έχουν οι ΗΠΑ και 12 η Γαλλία).

Δείτε την αναλυτική λίστα των μεταλλίων

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ