ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η αναλυτική λίστα των μεταλλίων στο τέλος της 9ης ημέρας

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η αναλυτική λίστα των μεταλλίων στο τέλος της 9ης ημέρας
@2024 AP IMAGES/LOUISE DELMOTTE

Η 9η ημέρα των 33ων σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων έφτασε στο τέλος της, με το χάλκινο μετάλλιο που χάρισε ο Λευτέρης Πετρούνιας στην Ελλάδα να ξεχωρίζει.

Επισήμως πλέον οι 33οι σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες μπαίνουν στην τελευταία τους εβδομάδα, με επτά ημέρες ακόμα να απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεγαλύτερη γιορτή του παγκόσμιο αθλητισμού στο Παρίσι.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έδωσε στην Ελλάδα το πέμπτο της μετάλλιο, ξεπερνώντας ήδη τη συγκομιδή του Τόκιο το 2021, με τη χώρα μας να βρίσκεται πλέον στην 47η θέση της αναλυτικής λίστας των μεταλλίων.

Στην πρώτη συνεχίζουν να βρίσκονται οι ΗΠΑ με 71 βάθρα, ξεμακραίνοντας συνεχώς από τις Κίνα και Γαλλία, οι οποίες έχουν 45 και 44 αντιστοίχως, ενώ γεγονός-ορόσημο για την ημέρα ήταν η επικράτηση του Τζόκοβιτς επί του Αλκαράθ που τον έκανε μόλις τον πέμπτο τενίστα στην ιστορία που έχει κατακτήσει το "Golden Slam" (τα τέσσερα Grand Slams και το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο).

Δείτε την αναλυτική λίστα των μεταλλίων

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ