ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Ελλάδα μέσα σε τρεις μέρες έφτασε τα μετάλλια του Τόκιο

Ο Απόστολος Χρήστου με το ασημένιο μετάλλιο στα χέρια
Ο Απόστολος Χρήστου με το ασημένιο μετάλλιο στα χέρια EUROKINISSI SPORTS

Η Ελλάδα μέσα σε τρεις μέρες κατάφερε να συγκεντρώσει τέσσερα μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όσα είχε κατακτήσει συνολικά στο Τόκιο.

Ασταμάτητοι οι Έλληνες αθλητές. Το πρωί της έβδομης μέρας των Ολυμπιακών Αγώνων, η χώρα μας πανηγύρισε δύο μετάλλια στην κωπηλασία. Το χάλκινο των Παπακωνσταντίνου - Γκαϊδατζή και το χάλκινο των Κοντού - Φίτσιου.

Σε συνδυασμό με το ασημένιο του Χρήστου στα 200μ. ύπτιο και το χάλκινο του Τσελίδη στο Τζούντο τις προηγούμενες δύο μέρες, η Ελλάδα έφτασε τα τέσσερα μετάλλια.

Είναι όσα μετάλλια είχε συγκεντρώσει η χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Φυσικά, έχουμε και συνέχεια με πολλές μέρες ακόμη να ζήσουμε κι άλλες μεγάλες στιγμές.

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Ελλάδα μέσα σε τρεις μέρες έφτασε τα μετάλλια του Τόκιο

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ