ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Που θα δείτε την τιτανομαχία μεταξύ Τζόκοβιτς και Ναδάλ

Novak Djokovic of Serbia smiles as he walks to the service line as he plays against Lorenzo Musetti of Italy during their semifinal match at the Wimbledon tennis championships in London, Friday, July 12, 2024. (AP Photo/Mosa'ab Elshamy)
Novak Djokovic of Serbia smiles as he walks to the service line as he plays against Lorenzo Musetti of Italy during their semifinal match at the Wimbledon tennis championships in London, Friday, July 12, 2024. (AP Photo/Mosa'ab Elshamy) @2024 MOSA'AB ELSHAMY/AP IMAGES

Νόβακ Τζόκοβιτς και Ράφα Ναδάλ μονομαχούν στον δεύτερο γύρο του μονού ανδρών στο Παρίσι. Δείτε την ώρα και το κανάλι του αγώνα.

Μια σπουδαία μονομαχία περιλαμβάνει το πρόγραμμα του τένις στο μονό ανδρών, καθώς οι Νόβακ Τζόκοβιτς και Ράφα Ναδάλ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο "Φιλίπ Σατριέ" για τον δεύτερο γύρο του μονού ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Οι δύο τενίστες θα μπουν στο court μετά τη μάχη των Σβιότεκ - Πάρι και υπολογίζεται ότι θα μονομαχήσουν περίπου στις 14:30. Τον αγώνα μπορείτε να παρακολουθήσετε από την ΕΡΤ1 και το Match Center του SPORT24.

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ ΡΑΦΑ ΝΑΔΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ