ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Συναγερμός για βόμβα κοντά στο Σταντ Ντε Φρανς

The Stade de France stadium is seen, Tuesday, June 25, 2024 in Saint-Denis, outside Paris. The Stade de France will host the athletics competitions during the Paris 2024 Olympic Games. (AP Photo/Thomas Padilla)
The Stade de France stadium is seen, Tuesday, June 25, 2024 in Saint-Denis, outside Paris. The Stade de France will host the athletics competitions during the Paris 2024 Olympic Games. (AP Photo/Thomas Padilla) AP

Σύμφωνα με την Bild, συναγερμός για βόμβα σήμανε σε περιοχή κοντά στο Σταντ Ντε Φρανς, το στάδιο που διεξάγονται τα αγωνίσματα του στίβου των Ολυμπιακών Αγώνων.

Σε lockdown μπήκε η περιοχή του σιδηροδρομικού σταθμού, Σαν Ντενί - Πορτ ντε Παρί. Πρόκειται για ένα σημείο κοντά στο Σταντ Ντε Φρανς, όπου πραγματοποιούνται τα αγωνίσματα των Ολυμπιακών Αγώνων.

Σύμφωνα με την Bild, ο λόγος είναι πως ανακαλύφθηκε ένα ύποπτο αντικείμενο. Η αστυνομία ανέφερε πως περίμενε την ομάδα εξουδετέρωσης εκρηκτικών, για να ερευνήσει το σημείο.

Το γερμανικό δημοσίευμα αναφέρει πως η ασφάλεια στις εισόδους του σταδίου αυστηροποιήθηκε, ενώ γενικότερα τα μέτρα ασφαλείας στην γαλλική πρωτεύουσα είναι στο μάξιμουμ.

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ