ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Το αναλυτικό πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών την Τρίτη

/  2024 / 9  (  / EUROKINISSI)
/ 2024 / 9 ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ελληνική δράση στους 33ους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι καθηλωτική, με τον Μίλτο Τεντόγλου να κυνηγάει την απόλυτη κορυφή στον τελικό του μήκους και τις εθνικές ομάδες μπάσκετ ανδρών και πόλο γυναικών να δίνουν καθοριστικούς προημιτελικούς.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες μπαίνουν στην 11η ημέρα τους και η Ελλάδα έχει άκρως δυναμική εκπροσώπηση την Τρίτη (6/8). Στον τελικό του μήκους (21:15) ο Μίλτος Τεντόγλου θέλει να γράψει ιστορία κατακτώντας δεύτερο διαδοχικό χρυσό μετάλλιο μετά από εκείνο στο Τόκιο το 2021 ενώ στα ομαδικά αθλήματα έχουμε δύο τεράστια σε σπουδαιότητα παιχνίδια.

Στο μπάσκετ, η Εθνική ανδρών κοντράρεται με την παγκόσμια πρωταθλήτρια Γερμανία (12:00) ψάχνοντας μία θέση στα ημιτελικά του ολυμπιακού τουρνουά που θα της ανοίξει το δρόμο των μεταλλίων, ενώ στο πόλο η Εθνική γυναικών συγκρούεται με την Αυστραλία (20:00) με φόντο τα ημιτελικά.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών

Μπάσκετ ανδρών

  • 12:00 προημιτελικά: Γερμανία – Ελλάδα (ΕΡΤ1)

Ιστιοπλοΐα

  • 13:03 3η μέρα formula kite - Κάμερον Μαραμενίδης (ΕΡΤ SPORTS 1)
  • 13:15 5η μέρα 470 μεικτού - Αριάδνη Σπανάκη / Οδυσσέας Σπανάκης (ΕΡΤ SPORTS1)

Πόλο γυναικών

  • 20:00 προημιτελικά: Αυστραλία – Ελλάδα (ΕΡΤ3)

Στίβος

  • 21:15 τελικός άλματος εις μήκος ανδρών - Μίλτος Τεντόγλου (ΕΡΤ2)

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ ΑΡΙΑΔΝΗ ΣΠΑΝΑΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ