ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Το εντυπωσιακό άναμμα της Φλόγας μέσα σε ένα αερόστατο

Ολυμπιακοί Αγώνες: Το εντυπωσιακό άναμμα της Φλόγας μέσα σε ένα αερόστατο
PRINTSCREEN

Η μεγάλη στιγμή που άναψε η Ολυμπιακή Φλόγα, στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η εκκίνηση των Ολυμπιακών Αγώνων σηματοδοτήθηκε από την φαντασμαγορική Τελετή Έναρξης, με την Ολυμπιακή Φλόγα να ανάβει μέσα σε ένα αερόστατο.

Το τελετουργικό ξεκίνησε με μία μυστηριώδη παρουσία πάνω σε ένα άλογο να κάνει τη διαδρομή για να παραδώσει την Ολυμπιακή σημαία, φορώντας πανοπλία, χωρίς να αποκαλυφθεί η ταυτότητά της.

Floriane Issert, a non-commissioned officer for the National Gendarmerie, carries the Olympic flag into the Trocadero during the opening ceremony for the 2024 Summer Olympics in Paris, France, Friday, July 26, 2024. (Loic Venance/Pool Photo via AP)
Floriane Issert, a non-commissioned officer for the National Gendarmerie, carries the Olympic flag into the Trocadero during the opening ceremony for the 2024 Summer Olympics in Paris, France, Friday, July 26, 2024. (Loic Venance/Pool Photo via AP) LOIC VENANCE/POOL PHOTO VIA AP

Ακολούθησε η ανάκρουση του Ολυμπιακού Ύμνου, πριν κορυφωθεί η Τελετή με το άναμμα της Ολυμπιακής Φλόγας.

Ο θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, Ζινεντίν Ζιντάν παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα στον μεγάλο τενίστα, Ράφα Ναδάλ.

Ο Ναδάλ μέσω σκάφους, μαζί με την Σερένα Γουίλιαμς, Νάντια Κομανέτσι και τον Καρλ Λιόυις, μετέφερε τη Φλόγα, την οποία έδωσε στην Αμελί Μορεσμό, για να την παραλάβει ο Τόνι Πάρκερ.

Αφού άλλαξε αρκετές φορές χέρια σπουδαίων αθλητών, η Ολυμπιακή Φλόγα κατέληξε σε ένα αερόστατο, όπου και άναψε προσφέροντας φαντασμαγορικό θέαμα.

Οι τελευταίοι που πήραν στα χέρια τους τη δάδα ήταν ο τζουντόκα, Τεντί Ρινέ και η σπουδαία αθλήτρια του στίβου, Μαρί-Ζοζέ Περέκ.

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ