ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Το Eurosport απομάκρυνε δημοσιογράφο για σεξιστικό σχόλιο κατά Αυστραλών κολυμβητριών

Η Κάιλι ΜακΚέον, Αυστραλιανή κολυμβήτρια
Η Κάιλι ΜακΚέον, Αυστραλιανή κολυμβήτρια @ 2024 PETR DAVID JOSEK / AP IMAGES

Το Eurosport απομάκρυνε τον σχολιαστή των Ολυμπιακών Αγώνων, Μπομπ Μπάρλαντ, για ένα σχόλιο που ακούστηκε να λέει το οποίο έγινε viral και θεωρήθηκε σεξιστικό.

Σάλος προκλήθηκε για ένα σχόλιο που έκανε ο σχολιαστής του τηλεοπτικού πανευρωπαϊκού καναλιού Eurosport, Μπομπ Μπάρλταντ, μετά από την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου των Αυστραλών στα 4x100 ελεύθερο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Συγκεκριμένα ο σχολιαστής είπε, "Λοιπόν, οι γυναίκες μόλις τερμάτισαν. Ξέρετε πώς είναι οι γυναίκες, αράζουν, κάνουν το μακιγιάζ τους", ένα σχόλιο που κρίθηκε ως σεξιστικό με την έτερη σχολιάστρια, Λίζι Σίμοντς να του απαντάει ότι το συγκεκριμένο σχόλιο ήταν απαράδεκτο.

Το Eurosport με δήλωσή του στο Independent επιβεβαίωσε ότι ο συγκεκριμένος σχολιαστής δεν ανήκει στο δυναμικό του δικτύο.

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ