ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες: "Το πάμε μ@@@κες" στον Μαραμενίδη στην Τελετή Έναρξης

Ολυμπιακοί Αγώνες: "Το πάμε μ@@@κες" στον Μαραμενίδη στην Τελετή Έναρξης
PRINT SCREEN

Ο Κάμερον Μαραμενίδης θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους αγώνες ιστιοπλοϊας των Ολυμπιακών Αγώνων στην κατηγορία Kite Foil στη Μασσαλία.

Ο Κάμερον Μαραμενίδης ήταν μαζί με την ελληνική αποστολή στο Σηκουάνα για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, πριν αναχωρήσει για τη Μασσαλία, όπου θα δώσει τους αγώνες για την ιστιοπλοΐα.

Ο Ελληνομερικάνος αθλητής ήταν επάνω στο πλοιάριο της Team Hellas όταν διασταυρώθηκε με ένα άλλο πλοιάριο και ακούει τη φράση "πάμε μ@@@κες".

Μετά τον αρχικό αιφνιδιασμό είδε ότι το φώναξαν κάποιοι αντίπαλοι του στα Kite Foil που ήξεραν μόνο αυτές τις λέξεις στα ελληνικά. Οπως ήταν φυσικό η μυθική ατάκα προκάλεσε άφθονο γέλιο σε όλη την ελληνική αποστολή!

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ