ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Το σημερινό (07/08) αναλυτικό πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών στο Παρίσι

Ολυμπιακοί Αγώνες: Το σημερινό (07/08) αναλυτικό πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών στο Παρίσι
AP PHOTO/LUCA BRUNO

Με την Ελίνα Τζένγκο και τις προσπάθειές της πρόκρισης στον τελικό του ακοντισμού γυναικών ανοίγει η αυλαία των ελληνικών συμμετοχών στο Παρίσι την Τετάρτη (07/08), με την Κατερίνα Στεφανίδη να διεκδικεί το δεύτερο ολυμπιακό της μετάλλιο μετά το Ρίο, την Πρεβολαράκη το πρώτο στην 4η συμμετοχή της και την Εθνική πόλο ανδρών να θέλει να αποκλείσει την παραδοσιακή δύναμη και να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Συνέχεια στο σερί μεταλλίων που έχει χτίσει από την Κυριακή (04/08) με τον Λευτέρη Πετρούνια θέλει να δώσει η Κατερίνα Στεφανίδη, με τη "Βασίλισσα των αιθέρων" να συμμετέχει στον τελικό του άλματος επί κοντώ.

Η Ελίνα Τζένγκο, που μόλις τη Δευτέρα (05/08) έφτασε στο Παρίσι, θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στις 12 κορυφαίες ακοντίστριες των Ολυμπιακών Αγώνων, ενώ η Μαρία Πρεβολαράκη θα επιδιώξει να ανέβει στο βάθρο για πρώτη φορά στην 4η παρουσία της στη μεγαλύτερη γιορτή του παγκόσμιου αθλητισμού.

Ο Κάμερον Μαραμενίδης θα παίξει το τελευταίο του χαρτί για την είσοδο στη 10άδα των ιστιοπλόων που θα του επιτρέψει να περάσει στα ημιτελικά του formula kite, ενώ για την πρόκριση στα ημιτελικά του ολυμπιακού τουρνουά θα παλέψει και η Εθνική πόλο ανδρών.

Όλοι αγώνες θα μεταδοθούν από την ΕΡΤ, ενώ φυσικά ζωντανά την εξέλιξη και τα αποτελέσματα των Ελλήνων αθλητών και όχι μόνο μπορείτε να παρακολουθείτε και από το Liveblog του SPORT24.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών

Στίβος

  • 12:50 προκριματικά Β’ γκρουπ ακοντισμού γυναικών - Ελίνα Τζένγκο (ΕΡΤ2)
  • 19:15 τελικός άλματος επί κοντώ γυναικών - Κατερίνα Στεφανίδη (ΕΡΤ2)

Πάλη

  • 12:30 Γύρος των 16 53κ ελευθέρας γυναικών - Μαρία Πρεβολαράκη (ΕΡΤ1 και ΕΡΤ SPORTS 1)
  • 13:50 προημιτελικά 53κ ελευθέρας γυναικών - Μαρία Πρεβολαράκη (στην ΕΡΤ3 εφόσον προκριθεί)
  • 19:55 ή 20:05 ημιτελικά 53κ ελευθέρας γυναικών - Μαρία Πρεβολαράκη (εφόσον προκριθεί)

Ιστιοπλοΐα

  • 13:23 4η μέρα formula kite - Κάμερον Μαραμενίδης (ΕΡΤ1)

Πόλο ανδρών

  • 16:35 προημιτελικά: Ελλάδα - Σερβία (ΕΡΤ2)

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΜΑΡΙΑ ΠΡΕΒΟΛΑΡΑΚΗ ΕΛΙΝΑ ΤΖΕΝΓΚΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ