ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Όταν βλέπεις τον Tομ Κρουζ να προσγειώνεται μπροστά σου

Όταν βλέπεις τον Tομ Κρουζ να προσγειώνεται μπροστά σου

To SPORT24 ήταν στην Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων και έζησε από κοντά το χολιγουντιανό σάλτο του Τομ Κρουζ.

Εδώ και ημέρες η πληροφορία είχε διαρρεύσει, ότι ο Τομ Κρουζ θα κάνει εμφάνιση – έκπληξη στην Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι.

Ο δημοφιλής χολιγουντιανός ηθοποιός, σύμφωνα με όσα είχαν ακουστεί θα προσγειωνόταν στο Stade de France για να πάρει μέρος στο μέρος της εκδήλωσης που θα αφορούσε το Λος Αντζελες, την πόλη διεξαγωγής των επόμενων Ολυμπιακών Αγώνων.

Κι ενώ ήταν σε εξέλιξη η Τελετή Λήξης, αντιληφθήκαμε ότι σε συγκεκριμένο σημείο, είχαν συγκεντρωθεί αρκετοί άνδρες εταιρείας σεκιούριτι και είχε αποκλειστεί από τον κόσμο.

Αμέσως η δημοσιογραφική περιέργεια μας οδήγησε στο σημείο και μιλώντας σε εθελοντές μάθαμε ότι ήταν το σημείο που θα… προσγειωθεί ο Τομ Κρουζ, με ένα σημείο Χ στο έδαφος να επισημαίνει το ακριβές σημείο της άφιξης.

Οι πληροφορίες δεν διαψεύστηκαν και μετά από αρκετή ώρα αναμονής και με επιβλητική μουσική ως υπόκρουση, είδαμε τον 62χρονο σούπερ σταρ να πέφτει από την οροφή του Σταδίου και να προσγειώνεται στο ακριβές σημείο που είχε οριστεί.

Το έκανε μόνος του, όπως λένε και οι φήμες ότι κάνει τα περισσότερα δύσκολα μέρη στις ταινίες του και προσγειώθηκε μπροστά μας. Αψεγάδιαστος, ατσαλάκωτος, έβγαλε μόνος τον εξοπλισμό και πήγε να πάρει τη σημαία των Ολυμπιακών Αγώνων για να τη μεταφέρει στο Λος Αντζελες.

Πάντα χαμογελαστός, αντάλλαξε χαιρετισμούς με κάποιους από το πλήθος και τους εθελοντές και πήγε να πάρει τη σημαία. Η επιστροφή του ήταν… μηχανοκίνητη καθώς αναχώρησε από το Stade de France επάνω σε δίκυκλο και πάντα χαμογελαστός.

Αυτή η ολιγόλεπτη παρουσία του, ήταν αρκετή για να κάνει τη διαφορά στην Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων. Η χολιγουντιανή αστερόσκονη τον περιβάλλει σε κάθε κίνηση του, όχι όμως φτιασιδωμένη όπως στους περισσότερους ηθοποιούς. Ο Τομ Κρουζ δείχνει απλός και δείχνει αληθινός και έτσι συνεχίζει μετά από χρόνια να συναρπάζει το κοινό.

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ