ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Παραολυμπιακοί Αγώνες: Τελικός για τον Σεΐτη και τον Μιχαλεντζάκη

Ο Μιχάλης Σεΐτης
Ο Μιχάλης Σεΐτης NIKOS KARANIKOLAS / HELLENIC PARALYMPIC COMITTEE

Την υπέρβαση στον τελικό των 200μ (Τ64) του στίβου στους Παραολυμπιακούς Αγώνες θα ψάξει ο Μιχάλης Σεΐτης ενώ στον τρίτο του τελικό θα κολυμπήσει στα 100μ πεταλούδα S8 ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης.

Ο Μιχάλης Σεΐτης προκρίθηκε στον απογευματινό (7/9, 20:51) τελικό των 200μ (Τ64) του στίβου στους Παραολυμπιακούς Αγώνες με την 7η καλύτερη επίδοση.

Ο Έλληνας πρωταθλητής θα ψάξει την υπέρβαση στο Σταντ ντε Φρανς αφού ολοκλήρωσε στην 4η θέση με 23.32 (-0,2) την δεύτερη προκριματική σειρά. Στον τελικό θα τρέξει στην 3η διαδρομή.

Ταχύτερος όλων ήταν ο Σέρμαν Ισίντορο Γκούιτι Γκουίτι από την Κόστα Ρίκα που στοχεύει στο νταμπλ σε 100/200μ που είχε πετύχει και στο Τόκιο.

Τρίτος τελικός για τον Μιχαλεντζάκη

Ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης θα αγωνιστεί το απόγευμα (7/9, 19:00) στον τρίτο και τελευταίο τελικό του στο Παρίσι όπου θα ψάξει ένα αποτέλεσμα ανάλογο της δουλειάς που έχει κάνει.

Ο Έλληνας παραολυμπιονίκης θα κολυμπήσει στον τελικό των 100μ πεταλούδα S8 αφού στα πρωινά προκριματικά τερμάτισε σε 1:06.63 από τη δεύτερη διαδρομή. Η επίδοση αυτή τον έφερε στην έβδομη θέση της τελικής κατάταξης και έτσι εξασφάλισε την παρουσία του στην οκτάδα.

Την πρώτη θέση κατέλαβε ο Αλμπέρτο Αμοντέο από την Ιταλία με 1:04.48 ενώ την οκτάδα έκλεισε ο Πορτογάλος Ντιόγκο Κανσέλα με 1:06.76.

TAGS ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ