ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο για τον Μανώλη Παπακαλιάτη – Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ

Ο Μανώλης Παπακαλιάτης
Ο Μανώλης Παπακαλιάτης INTIME SPORTS

Σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου ο πρώην πρόεδρος του Ηρακλείου, Μανώλης Παπακαλιάτης μετά από παράσυρση.

Σε σοβαρό τροχαίο ενεπλάκη ο γνωστός επιχειρηματίας Μανώλης Παπακαλιάτης, όταν παρασύρθηκε από μηχανή στην περιοχή του Αϊ Γιάννη Κνωσού αργά το απόγευμα της Δευτέρας (21/10).

Ο Μανώλης Παπακαλιάτης διακομίσθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου νοσηλεύεται στη ΜΕΘ με σοβαρά κατάγματα και υποστηριζόμενος αναπνευστικά, με την κατάσταση της υγείας του να είναι σοβαρή, αλλά σταθερή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr και όπως μεταφέρει το News247, ο 76χρονος, ο οποίος είναι πατέρας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο, το οποίο ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα, ωστόσο τα τραύματα που φέρει ο γνωστός επιχειρηματίας είναι πολλαπλά.

Όπως έγινε γνωστό, ο Μανώλης Παπακαλιάτης κινούταν στην οδό Κρασαδάκη στον Αϊ Γιάννη Κνωσού, όταν παρασύρθηκε από μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν ένας 57χρονος και ένας ανήλικος. Να σημειωθεί ότι ο τραυματίας δεν εγκαταλείφθηκε μετά το τροχαίο, με την Αστυνομία να ενημερώνεται για το περιστατικό.

Ο Μανώλης Παπακαλιάτης, επιχειρηματίας στον χώρο του τουρισμού, έχει υπάρξει πρόεδρος του μπασκετικού Ηρακλείου, του ΕΣΑΚΕ, ενώ για κάποιο καιρό στήριξε και την ποδοσφαιρική ομάδα του ΟΦΗ.

Πηγή: News247

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ