ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στάθηκε ψηλά ο Πολυχρονίδης

Στάθηκε ψηλά ο Πολυχρονίδης

Ο Νικόλας Πολυχρονίδης ολοκλήρωσε την ιστορική συμμετοχή του στους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο πιο εντυπωσιακό αγώνισμα.

Ο Νικόλας Πολυχρονίδης, ο Νίκο όπως τον φωνάζει η οικογένεια του, είχε γίνει πρώτο θέμα στα γερμανικά δελτία ειδήσεων όταν ανακοινώθηκε πως θα γίνει ο πρώτος εκπρόσωπος της Ελλάδας στο άλμα με σκι στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων.

Γιατί στη Γερμανία; Ο 24χρονος έχει Γερμανίδα μητέρα και Έλληνα πατέρα και στο παρελθόν αγωνιζόταν με τις "μικρές" γερμανικές ομάδες.

Ο αθλητής που γεννήθηκε στη Βρέμη ολοκλήρωσε τη συμμετοχή του στο άλμα με σκι υψηλού βατήρα με 74.7 βαθμούς, καταλαμβάνοντας την 47η θέση. Πραγματοποίησε άλμα στα 107.5μ.

Η μητέρα του θυμάται πως από τριών χρονών είχε εκφράσει την επιθυμία να αγωνιστεί στο άλμα, καθώς είχε εντυπωσιαστεί από τις εικόνες στην τηλεόραση.

Μολονότι οι γονείς του δεν είχαν σχέση με τον αθλητισμό στα δώδεκα χρόνια πέρασε τις πύλες της περίφημης σχολής άλματος με σκι στο Όμπερστντορφ. Παρακολουθεί αγώνες ποδοσφαίρου και υποστηρίζει τον Ολυμπιακό και τη Μπάγερν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ