ΕΛΛΑΔΑ

Ταυτοποιήθηκαν άλλα οκτώ άτομα για συμπλοκή μεταξύ οπαδών έξω από το Καραϊσκάκης

Περιπολικό της αστυνομίας
Περιπολικό της αστυνομίας EUROKINISSI

Tαυτοποιήθηκαν επιπλέον οκτώ άτομα, τα οποία κατηγορούνται ότι συμμετείχαν σε συμπλοκή, που έλαβε χώρα πριν την έναρξη ποδοσφαιρικού αγώνα, στις 3 Απριλίου 2024.

Από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένης Αθλητικής Βίας της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, ταυτοποιήθηκαν επιπλέον 8 άτομα, τα οποία κατηγορούνται ότι συμμετείχαν σε συμπλοκή, που έλαβε χώρα πριν την έναρξη ποδοσφαιρικού αγώνα, στις 3 Απριλίου 2024, εξωτερικά του γηπέδου "Γ. Καραϊσκάκη", στον Πειραιά.

Αφορά στο επεισόδιο μεταξύ αντιπάλων πλευρών χούλιγκαν της ίδιας ομάδας για το ποιοι σύνδεσμοι θα ήταν αυτοί που στην ουσία θα είχαν τα πρωτεία στους οργανωμένους, άρα και στον έλεγχο του γηπέδου και των γύρω επιχειρήσεων. Τότε είχαν συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου τρία άτομα.

Ειδικότερα, έπειτα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση του συλλεχθέντος προανακριτικού υλικού, διακριβώθηκε η εμπλοκή των ανωτέρω ατόμων στο περιστατικό ενώ παράλληλα προσδιορίστηκε ο ρόλος καθενός στη συμπλοκή. Το συμπληρωματικό υλικό υποβλήθηκε στον αρμόδιο Ανακριτή.

ΠΗΓΗ: news247.gr

TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΑΔΙΚΗ ΒΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ