ΕΛΛΑΔΑ

Θαναηλάκης για το "DEAL": "Θα πρέπει να βρούμε τρόπο όταν παίζει ο Ολυμπιακός να μην έχουμε γυρίσματα"

Θαναηλάκης για το "DEAL": "Θα πρέπει να βρούμε τρόπο όταν παίζει ο Ολυμπιακός να μην έχουμε γυρίσματα"
PRINT SCREEN

Ο Γιώργος Θαναηλάκης τόνισε πως θα πρέπει να βρεθεί τρόπος να μην πραγματοποιούνται γυρίσματα για το "DEAL", όταν αγωνίζεται ο Ολυμπιακός.

Ο ALPHA κάνει την έκπληξη και ανακοίνωσε τον Γιώργο Θαναηλάκη για παρουσιαστή του "DEAL", που έρχεται την ερχόμενη σεζόν στο πρόγραμμα.

Το πρωί της Τρίτης ο αθλητικός συντάκτης μίλησε για πρώτη φορά μετά την είδηση, τονίζοντας πως εάν οριστικοποιηθεί η συμφωνία θα πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος για όταν παίζει ο Ολυμπιακός.

"Είναι πρωτόγνωρο για εμένα, δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα οπότε δεν μπορώ να πω και πολλά πράγματα. Είχε γίνει ένα δοκιμαστικό πριν από καιρό, μου είπαν οι άνθρωποι που ήταν εκεί ότι ήταν καλό.

Σε καμία περίπτωση δεν περίμενα ότι θα έχω κάποιο τηλέφωνο και θα υπάρχει εξέλιξη σ' αυτό το θέμα, γιατί υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι απ' ότι έμαθα. Και μάλιστα άνθρωποι που έχουν κάνει τηλεπαιχνίδια, ηθοποιοί.

Αν υπάρξει τελικά η οριστικοποίηση της συμφωνίας θα πρέπει να βρούμε έναν τρόπο, όταν παίζει ο Ολυμπιακός να μην έχουμε γυρίσματα, δεν γίνεται διαφορετικά"

Απάντησε και στο υποθετικό σενάριο του δημοσιογράφου για το ποιο απο τα δύο θα επέλεγε: "Τον Ολυμπιακό" είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα στο τέλος τόνισε ότι θα προσπαθήσει να αποφύγει ποδοσφαιρικούς χαρακτηρισμούς.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ