ΕΛΛΑΔΑ

Βρούτσης: "Η ανανέωση της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού αποτελεί ιδιαίτερη τιμή, να πάμε τον αθλητισμό ακόμη ψηλότερα"

Βρούτσης: "Η ανανέωση της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού αποτελεί ιδιαίτερη τιμή, να πάμε τον αθλητισμό ακόμη ψηλότερα"
Ο Γιάννης Βρούτσης στο 9ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Βρούτσης διατήρησε τη θέση του αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού μετά τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, με τον εκλεχθέντα με τη Νέα Δημοκρατία πολιτικό να εκφράζει την ευχαρίστησή του για την εμπιστοσύνη στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, και την πρόθεσή του να βοηθήσει περαιτέρω την ανάπτυξη του εγχώριου αθλητισμού.

Ο ανασχηματισμός τη κυβέρνησης ανακοινώθηκε το πρωί της Παρασκευής (14/6), με τον Γιάννη Βρούτση να διατηρεί τη θέση του αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού.

Ο πολιτικός μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο X (πρώην Twitter) εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για την εμπιστοσύνη του έδειξε ξανά, ενώ τόνισε ότι το έργο του για να πάει ο ελληνικός αθλητισμός ακόμα ψηλότερα συνεχίζεται.

"Η ανανέωση της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και τεράστια ευθύνη! Όλοι μαζί -αθλητές, αθλούμενοι, παράγοντες, γονείς, αυτοδιοίκηση και εργαζόμενοι στο Υπουργείο Αθλητισμού- συνεχίζουμε για ένα καλύτερο μέλλον, για να πάμε τον Αθλητισμό και τη χώρα ακόμη ψηλότερα", ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βρούτσης.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ