ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ζήτησε παραιτήσεις ο Ανδριανός

Ζήτησε παραιτήσεις ο Ανδριανός
INTIME SPORTS

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός βρέθηκε το πρωί στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά όπου είδε τις εγκαταστάσεις, έδωσε εντολή εκταμίευσης 60.000 ευρώ και ζήτησε την παραίτηση της διοίκησης του ΕΑΚ.

Άμεση ήταν η αντίδραση του Γιάννη Ανδριανού στην υπόθεση του ατυχήματος του Μιχάλη Φαφαλή με το σπάσιμο του βατήρα στον Άγιο Κοσμά, αλλά και τα όσα κατήγγειλε ο

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννης Ανδριανός έκανε σήμερα αιφνιδιαστική επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του καταδυτηρίου του ΕΑΚ Αγίου Κοσμά, όπου είδε τις συνθήκες λειτουργίας των εγκαταστάσεων και συζήτησε με προπονητές και αθλητές για τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν.

Για την άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος των βατήρων του καταδυτηρίου, ο Υφυπουργός υπέγραψε εντολή προς την Διεύθυνση Οικονομικού της ΓΓΑ για την ανάληψη σχετικής πίστωσης και την άμεση εκταμίευση πόσου ύψους 60.000 ευρώ προς το ΕΑΚ Αγίου Κοσμά.

Ο κ. Ανδριανός ζήτησε την παραίτηση της Διοίκησης του ΕΑΚ Αγίου Κοσμά. Διαβεβαίωσε επίσης, τον ομοσπονδιακό τεχνικό των καταδύσεων ότι μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2015 οι εγκαταστάσεις στον Αγ. Κοσμά θα παραμείνουν ανοιχτές, ενώ ήδη κύκλοι του Υπουργείου εξετάζουν μια λύση που θα μπορούσε να σώσει τους παράγοντες που ασχολούνται με τις καταδύσεις. Στην Άνω Γλυφάδα, υπάρχει ένα παλιό στρατόπεδο, όπου σε βάθος χρόνο εξετάζεται το ενδεχόμενο να γίνει επανεγκατάσταση των πισινών και να μετατραπεί σε προπονητικό κέντρο για το άθλημα. Αυτό θα λύσει τα χέρια προπονητών και αθλητών ενόψει και Ολυμπιακής χρονιάς, το 2015-2016.

Ο κ. Φυρίγος, μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, θέλησε να ευχαριστήσει τον κ. Ανδριανό για το άμεσο ενδιαφέρον που έδειξε και για τη βοήθεια που έδειξε πρόθυμος να προσφέρει: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κ.Ανδριανό και τους συνεργάτες του. Μετά τα όσα έγιναν, άμεσα ενδιαφέρθηκαν, ήρθαν μιλήσαμε για τα προβλήματα, μας πρότειναν κάποιες λύσεις και αυτό είναι ένα θετικό στοιχείο. Εύχομαι και ελπίζω να γίνουν βήματα για την καλυτέρευση της κατάστασης γιατί αλλιώς το άθλημα μας θα εξαφανιστεί, ένα άθλημα που μας έχει χαρίσει Ολυμπιακά μετάλλια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ