GAMES

Αυτοί είναι οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές του Μουντιάλ σύμφωνα με το FIFA 23

Αυτοί είναι οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές του Μουντιάλ σύμφωνα με το FIFA 23
@2022 NATACHA PISARENKO/AP IMAGES

Με τους συνήθεις ύποπτους Λιονέλ Μέσι και Κιλιάν Εμπαπέ η team of the tournament για το Μουντιάλ του Κατάρ είναι διαθέσιμη για παιχνίδι.

Το Team of the tournament είναι μια κλασική στήλη καρτών στο γνωστό Franchise βιντεοπαιχνιδιών FIFA και η EA Sports δεν θα μπορούσε ποτέ να παραλείψει τους καλύτερους παίκτες, κατά την άποψη της και για το Μουντιάλ 2022.

Ο αρχηγός της Εθνικής Αργεντινής και ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών, ο Μέσι, βρίσκεται πρώτος με 94 Overall Rating μαζί με το παιδί θαύμα του Γαλλικού ποδοσφαίρου, Εμπαπέ.

Στη συνέχεια ακολουθούν οι Κέιν και Φόντεν με 91 και 90 αντίστοιχα, ενώ ονόματα που έκλεψαν τις εντυπώσεις στα γήπεδα του Κατάρ, συμπεριλαμβάνονται στο Team of The Tournament, όπως αυτά των Mπόνο της Εθνικής Μαρόκου, του Κόντι Χάκπο της Εθνικής Ολλανδίας και του Ντάλοτ της Εθνικής Πορτογαλίας.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε όλη τη σχετική λίστα για το Team of The Tournament στο FIFA 23:

Με την έλλειψη πολλών ονομάτων που απέδωσαν τα βέλτιστα στο τουρνουά του Κατάρ, όπως ο Μόντριτς και ο Άλβαρες, η δημοσίευση της δεύτερης λίστας με τους καλύτερους παίχτες του Μουντιάλ είναι σίγουρη.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS GAMES FIFA ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ