ΑΓΓΛΙΑ

100 εκ.λίρες η Μ.Σίτι για Κακά-Μπουφόν!

100 εκ.λίρες η Μ.Σίτι για Κακά-Μπουφόν!
Κακά-Μίλαν

Το ποσό των 100 εκ.λιρών θα έχει στη διάθεσή του για μεταγραφές το Γενάρη ο Μαρκ Χιουζ, με τον τεχνικό της Μ.Σίτι να "σκοπεύει" τους Κακά, Τόρες και Μπουφόν

Την φιλοσοφία αυτή φαίνεται πως εφαρμόζει και η νέα διοίκηση, με την αγγλική εφημερίδα "News of the world" να αποκαλύπτει σήμερα (12/10) πως ο σύλλογος του Μάντσεστερ έχει έρθει σε επαφή με τους πιο ισχυρούς ατζέντηδες στον κόσμο, ζητώντας τους να προτείνουν μόνο παίκτες παγκόσμιας κλάσης στον προπονητή της ομάδας, Χιους.
Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως ο Ουαλός τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του για να ξοδέψει την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου το... ιλιγγιώδες ποσό των 100 εκ.λιρών για μεταγραφές, με τους Κακά, Τζίτζι Μπουφόν και Φερνάντο Τόρες να βρίσκονται ήδη στο στόχαστρό του.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως οι περιπτώσεις των Κακά και Τόρες είναι εξαιρετικά δύσκολες, λόγω των μεγάλων οικονομικών απαιτήσεων των ομάδων τους αλλά και των υψηλών κασέ που έχουν οι ίδιοι, όμως δεν συμβαίνει το ίδιο με τον Μπουφόν, με ιταλικές πηγές να αναφέρουν πως ο γκολκίπερ της Εθνικής Ιταλίας δεν θα πει "όχι" σε μία νέα πρόκληση στην καριέρα του μετά από τόσα χρόνια στη Γιουβέντους.



TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ