ΑΓΓΛΙΑ

102χρονη πόζαρε γυμνή για την Άνκαστερ Αθλέτικ!

102χρονη πόζαρε γυμνή για την Άνκαστερ Αθλέτικ!
New Image

Έγραψε ιστορία η υπεραιωνόβια Νόρα Χάρντγουικ καθώς φωτογραφήθηκε γυμνή σε ημερολόγιο για να βοηθήσει οικονομικά την ποδοσφαιρική ομάδα της περιοχής της, Άνκαστερ Αθλέτικ!

Η γεννημένη το 1905 γυναίκα φωτογραφήθηκε σε μία τοπική παμπ, φορώντας μόνο ένα κασκόλ με τα χρώματα της Άνκαστερ το οποίο κάλυπτε μόνο τα απόκρυφα σημεία της, και έγινε έτσι η "Μις Νοέμβρη" στο ημερολόγιο που δημιουργήθηκε προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για την αγαπημένη της ομάδα.
"Πιστεύω ότι μου το ζήτησαν επειδή είμαι η πιο ηλικιωμένη σε αυτό το μέρος και σας διαβεβαιώ ότι το διασκέδασα πάρα πολύ και ότι δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα να ποζάρω γυμνή", τόνισε η 102χρονη με δηλώσεις της στην αγγλική Sun και συνέχισε:

"Δεν έχω ξανακάνει ποτέ κάτι τέτοιο και δεν νομίζω ότι θα το ξανακάνω. Πάντως στην ηλικία μου δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα για να δει κανείς, συνεπώς όλα έγιναν με μεγάλο επαγγελματισμό και χωρίς χυδαιότητα".

Το αξιοσημείωτο είναι πως τα παιδιά του 102χρονου... μοντέλου (η 80χρονη Μαουρίν, η 74χρονη Τζανίς και ο 62χρονος Ρόμπερτ) επικρότησαν την απόφαση της και την ενθάρρυναν καθόλη τη διάρκεια της φωτογράφησης, η οποία έγινε μάλιστα την ημέρα που συμπλήρωσε τα 102 της χρόνια!

"Μου έδωσαν ένα ποτήρι ουίσκι πριν ξεκινήσω τη φωτογράφηση", αποκάλυψε η Νόρα Χάρντγουικ, διευθύντρια του ταχυδρομικού γραφείου του Άνκαστερ για παραπάνω από 30 χρόνια πριν βγει στη σύνταξη στα 72 της χρόνια.






TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ