ΠΑΟΚ

13άρι με Κνολ

13άρι με Κνολ
Κνολ

Ο 26χρονος Ολλανδός αμυντικός Ρούντι Κνολ υπέγραψε χθες το απόγευμα το συμβόλαιο συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ για τα επόμενα δύο χρόνια

Η απόκτηση του Κνολ αποτελεί την 13η μεταγραφή του ΠΑΟΚ εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου με την ντουζίνα που είχε προηγηθεί να ήταν οι: Μπαϊάνο, Άλαν, Μπρέγκου, Ορφανός, Λάκης, Γλύκος, Ουντέζε, Βρύζας, Γουνελάς, Σνάουτσνερ, Σάλμον και Ίλιεφ.
Ο Κνολ στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ στην εφημερίδα Metrosport τόνισε πως: "Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην Θεσσαλονίκη είχα πει ότι είχα ένα καλό προαίσθημα", και δεν έκρυψε πως: "Είμαι χαρούμενος που όλα πήγαν καλά και θα συνεχίσω την καριέρα μου σε μία μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ", ενώ πρόσθεσε: "Ανυπομονώ να αρχίσω προπονήσεις με την ομάδα".

Ο Κνολ δεν δίστασε να παραδεχτεί πως: "Δεν θα χρειαστώ πολύ χρόνο για να είμαι έτοιμος", και κατέληξε: "Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της".


Ο Ολλανδός αναχώρησε το πρωί για την Ολλανδία ώστε να μαζέψει τα πράγματά του και να επιστρέψει αν είναι δυνατό στην Θεσσαλονίκη αν είναι δυνατόν ακόμα και αύριο ώστε να τεθεί στην διάθεση του Γιώργου Παράσχου ξεκινώντας προπονήσεις.

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα παρακολουθήσει το σημερινό φιλικό, και τελευταίο του ΠΑΟΚ στην διάρκεια της προετοιμασίας, στο γήπεδο της Τούμπας με αντίπαλο την Κάλιαρι όπου στην αποστολή θα βρίσκονται οι Ίλιεφ και Ουντέζε.

Ο Γιώργος Παράσχος στο σημερινό φιλικό αναμένεται να παρατάξει το σύνολό του με σύστημα 4-2-3-1 και τον Φερνάντεζ κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα θα είναι οι Σνάουτσνερ, Κωνσταντινίδης, Μελίσσης και Μπαλάφας, στην μεσαία γραμμή οι Ορφανός, Βαγγελής με πιο προωθημένους τους Γεωργιάδη, Ηλιάδη και Χριστοδουλόπουλο ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Ζήσης Βρύζας.

H ΠΑΕ ΠΑΟΚ τέλος με ανακοίνωσή της υπενθυμίζει ότι η Γενική Συνέλευση της εταιρείας είναι προγραμματισμένη για τις 21 Αυγούστου 2007, ημέρα Τρίτη – την προσεχή - και ώρα 19:00, στο γήπεδο της Τούμπας.









TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ