STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13η αγωνιστική

13η αγωνιστική
Οκκάς, ΟΣΦΠ, Κέρκυρα

Αλλαγή στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας μετά το τέλος της 13ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ να αντικαθιστά τον ΠΑΟ

Ακλόνητος στην κορυφή ο Ολυμπιακός που επικράτησε εκτός έδρας της Κέρκυρας με 2-0, αυξάνοντας τη διαφορά του από τους πράσινους στους πέντε, έχοντας δεύτερη την ΑΕΚ με τρεις βαθμούς πίσω.

Ο Πανιώνιος "έκλεψε" τον βαθμό στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ (1-1), επιστροφή στις νίκες για τη Λάρισα (2-1 τον Εγοτέλη), πέμπτη σερί νίκη για τον Ξάνθη που σκαρφάλωσε στην 5η θέση τους βαθμολογικού πίνακα, τρίποντο και για τον Ηρακλή (2-1 Αιγάλεω). Στο 1-1 έμειναν Ατρόμητος και Καλαμαριά στη δεύτερη ισοπαλία της αγωνιστικής.

Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2006

td> Κέρκυρα-Ολυμπιακός 0-2
Διαιτητής: Ηρακλής Τσικίνης
Γήπεδο: Εθνικό Κέρκυρας

Ο Ολυμπιακός δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει την κορυφή της Super League. Στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής, οι νταμπλούχοι Ελλάδας επικράτησαν της Κέρκυρας με 2-0 εκτός έδρας χάρη σε ένα δίλεπτο ξέσπασμα. Γκολάρα από τον Ζούλιο Σέζαρ στο 37', ένα λεπτό αργότερα (38') ο Στολτίδης "καθάρισε" την υπόθεση-νίκη.

td> ΑΕΚ-Ιωνικός 2-0
Διαιτητής: Θ. Γκαϊτατζής
Γήπεδο: ΟΑΚΑ

Την όγδοη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα της Super League πήρε η ΑΕΚ, που επιβλήθηκε 2-0 του Ιωνικού στο ΟΑΚΑ, σε αγώνα της 13ης αγωνιστικής. Με τα δύο γκολ του Ζούλιο Σέζαρ στο 37' και στο 75', η Ενωση πήρε άνετα τους τρεις βαθμούς και συνεχίζει να καταδιώκει τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Αντίθετα, οι Νικαιώτες παραμένουν στην τελευταία θέση, ενώ συμπλήρωσαν δέκα συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη.

Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2006

td> Ατρόμητος Αθηνών-Απόλλων Καλαμαριάς 1-1
Διαιτητής: Μ. Κουκουλάκης
Γήπεδο: Δημοτικό Περιστερίου

Η Καλαμαριά πήρε δίκαια την ισοπαλία μέσα στο Περιστέρι, λίγο πριν το τέλος το αγώνα, χάρη στο πέναλτι που κέρδισε ο Περόνε και ευστόχησε ο ίδιος, στην πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα του Απόλλων. Ο Ατρόμητος είχε προηγηθεί επίσης με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα στο 36' ο Μερίνιο.

td> Λάρισα-Εργοτέλης 2-1
Διαιτητής: Γιάννης Τσαχειλίδης
Γήπεδο: Αλκαζάρ

Εδειξε χαρακτήρα η Λάρισα και, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, νίκησε 2-1 τον Εργοτέλη στο Αλκαζάρ, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League. Ο Κοιλιάρας έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους στο 23', όμως ο Μπασιλά στο 45' και ο Γκίκας στο 56' "γύρισαν" το παιχνίδι για τoυς Θεσσαλούς, που πήραν τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς.

td> ΟΦΗ-Σκόντα Ξάνθη 0-2
Διαιτητής: Θ. Φωτιάδης
Γήπεδο: Παγκρήτιο

Η Ξάνθη πέτυχε την 5η συνεχόμενη νίκη και προσπέρασε τον ΟΦΗ στον βαθμολογικό πίνακα. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι όμως εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που τους δημιουργήθηκαν και πήραν μία σημαντική νίκη. Τα γκολ των νικητών πέτυχαν, σε διάστημα έξι λεπτών, οι Γαρπόζης (18΄) και Βρύζας (24΄).

td> Ηρακλής-Αιγάλεω 2-1
Διαιτητής: Γιάννης Σταυρίδης
Γήπεδο: Καυτανζόγλειο

Ο Ηρακλής πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη του, καθώς επικράτησε του Αιγάλεω με 2-1 στο Καυτανζόγλειο, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League. τα γκολ του "Γηραιού" σημείωσαν οι Κατσαμπής (33') και Παπαποστόλου (45'+1'), ενώ για τους φιλοξενούμενους μείωσε ο Σκοπελίτης στο 64ο λεπτό.

td> ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 1-1
Διαιτητής: Λάζαρος Πολατιάν
Γήπεδο: Τούμπας

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να προηγήθηκε νωρίς, όμως λογάριαζε χωρίς τον ...Τοχούρογλου που έκανε δώρο την ισοφάριση στον Πανιώνιο. Όλα έδειχναν ιδανικά στην Τούμπα για τον ΠΑΟΚ αλλά δεν έληξαν και έτσι. Πολύς κόσμος στo γήπεδο και γρήγορο προβάδισμα με γκολ του Μίετσελ. Ωστόσο ο Τοχούρογλου με το γκολ δώρο που προσέφερε στον Πανιώνιο και η καλή αμυντική λειτουργία του Πανιωνίου έφεραν το ματς στην ισοπαλία και στο 1-1, που αφήνει την πικρία στους γηπεδούχους και φέρνει χαμόγελα στην “Πλατεία”.

td> Αρης-Παναθηναϊκός 1-0
Διαιτητής: Βασίλης Τεροβίτσας
Γήπεδο: Χαριλάου

Μεγάλη νίκη για τον Άρη με 1-0 επί του Παναθηναϊκού. Καλύτεροι οι γηπεδούχοι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα πέτυχαν το "χρυσό" γκολ με κεφαλιά του Βαϊτσχάιμερ στο 54'. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να ανιδράσουν και πλέον βρίσκονται πέντα βαθμούς πίσω από την κορυφή.













































TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ