ΑΓΓΛΙΑ

1500 ευρώ μπόνους για αποκλεισμό της Τσέλσι!

1500 ευρώ μπόνους για αποκλεισμό της Τσέλσι!
Μπάρνσλεϊ-Τσέλσι

Το ποσό των 16.000 λιρών θα μοιραστούν οι παίκτες της Μπάρνσλεϊ αν αποκλείσουν απόψε την Τσέλσι, που είναι μικρότερο από όσα κερδίζει σε μία ημέρα ο άσος των "μπλε" Μίκαελ Μπάλκ

Το εντυπωσιακό με την ομάδα που αγωνίζεται στην Τσάμπιονσιπ είναι πως σε περίπτωση που κατάφερει να βγάλει... νοκ-άουτ την ομάδα των εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, ο κάθε παίκτης της θα πάρει ως πριμ το εξωπραγματικό ποσό των... 1000 λίρες!
Φυσικά το συγκεκριμένο μπόνους είναι μηδαμινό, αν αναλογιστεί κανείς ότι ο αρχηγός Μπράιαν Χάουαρντ και οι συμπαίκτες του έφεραν στα ταμεία της ομάδας γύρω στο 1 εκ.λίρες με τον αποκλεισμό της Λίβερπουλ, με τα χρήματα αυτά να είναι λιγότερα από αυτά που κερδίζει ο Μίκαελ Μπάλακ σε μία ημέρα.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η "Sun", ο Γερμανός άσος των "μπλε" έχει εβδομαδιαίες αποδοχές που φτάνουν τις 130.000 λίρες, κάτι που σημαίνει πρακτικά ότι κάθε ημέρα προστίθεται στον τραπεζικό λογαριασμό του το ποσό των 18.571 λιρών.

Σε σχέση πάντως με τον προηγούμενο γύρο, τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα αυτή τη στιγμή για τους παίκτες της Μπάρνσλεϊ, οι οποίοι έγιναν κατά 600 λίρες... πλουσιότεροι, μετά το τεράστιο "μπαμ" που έκαναν εις βάρος του φαβορί Λίβερπουλ.

Όσο για το ματς με την Τσέλσι, ο τεχνικός της ομάδας της Τσάμπιονσιπ, Σάιμον Ντέβει, δήλωσε: " Θέλουμε να επιτεθούμε. Οι παίκτες μου τα κατάφεραν στο Άνφιλντ, έτσι πιστεύουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν και κόντρα στη Τσέλσι".






TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ