X

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας ή να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε σε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις μας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

1992 – 2019: Ξεκινά η ψηφοφορία για την καλύτερη ευρωπαϊκή ομάδα

Το Sport24.gr και το NIVEA MEN ξεκινούν σήμερα την μεγαλύτερη ψηφοφορία που κάναμε ποτέ για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και εσύ θα αναδείξεις τον νικητή.

Η συζήτηση υπάρχει πάντα στις παρέες. Είτε τα λένε στο γήπεδο, είτε τα λένε μπροστά από μία οθόνη, είτε τα λένε στο καφενείο, είτε ακόμα τα λένε διαδικτυακά. Ρεάλ ή Μπαρτσελόνα; Μέσι ή Ρονάλντο; Γιουνάιτεντ ή Λίβερπουλ; Και πού χωράνε σε αυτά τα διλήμματα η Μπάγερν, η Τσέλσι, η Τότεναμ και η Ατλέτικο;

Το Sport24.gr αποφάσισε σε συνεργασία με το NIVEA MEN να δώσει μια για πάντα τέλος στα διλήμματα και να δώσει το θέμα στον μόνο που μπορεί πραγματικά να αποφασίσει ποια είναι η καλύτερη ομάδα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου από τις αρχές της δεκαετίας του '90 και μετά. Κι αυτός είσαι εσύ αγαπημένε αναγνώστη.

Εμείς από την μεριά μας ως Sport24.gr κάναμε μια δημοσιογραφική προεργασία. Επιλέξαμε εκείνες τις 32 ομάδες που μπήκαν σε αυτή την ψηφοφορία. Και μπορούμε να συζητάμε για ώρες γιατί επιλέξαμε τις συγκεκριμένες ομάδες και χρονολογίες όπως θα δεις στο ειδικά διαμορφωμένο site ψηφοφορίας. Το θέμα όμως είναι ποια από αυτές τις 32 ομάδες θα κάτσει στο θρόνο.

Το NIVEA MEN από την μεριά του, στηρίζοντας εδώ και πολλά χρόνια το ποδόσφαιρο και ό,τι το αφορά, είναι δίπλα μας σε αυτή τη μεγάλη ψηφοφορία. Με όμορφα δώρα για τα οποία θα μπορέσεις να διαγωνιστείς. Αλλά και με την άρρηκτη σχέση που έχει οικοδομήσει με κάθε άνδρα που ασχολείται με το ποδόσφαιρο, αγαπά τον εαυτό του και θέλει να τον φροντίζει με τα ιδανικά ανδρικά προϊόντα περιποίησης.

Αλλά δεν θα μακρηγορήσουμε άλλο.

Μπες στο site της ψηφοφορίας και αποφάσισε εσύ ποια είναι η καλύτερη ευρωπαϊκή ομάδα από το 1992 και μετά.

Όπως θα είδες στη διαδικασία της ψηφοφορίας στο site, έχουμε 5 φάσεις για να φτάσουμε στον νικητή. Από τη φάση των 32 στην οποία ξεκινάμε σήμερα μέχρι τον μεγάλο τελικό στα τέλη Ιανουαρίου. Κι αυτό γιατί κάθε επόμενη φάση ψηφοφορίας θα ξεκλειδώνει κάθε Τρίτη πρωί για τις επόμενες εβδομάδες και θα προκρίνονται οι ομάδες που ψηφίστηκαν περισσότερο.

Στη φάση των 32 που εγκαινιάζει το θεσμό μας, έχουμε μερικά πολύ δυνατά ντέρμπι. Και σίγουρα μερικές πολύ καλές ομάδες που θα μείνουν εκτός διοργάνωσης ήδη από την πρώτη φάση. Μην ξεχνάς όμως ότι έχει 7 ολόκληρες ημέρες για να διαμορφώσεις το αποτέλεσμα με την ψήφο σου και να στείλεις την αγαπημένη σου ομάδα σε κάθε επόμενη φάση.

AP2002

Στα πρώτα 16 ματσαρίσματα, βλέπουμε την παντοδύναμη Ρεάλ Μαδρίτης της προηγούμενης τριετίας να αναμετράται με την Monaco του Άκη Ζήκου. Ή την Ρεάλ του Ζιζού πίσω στο 2002 απέναντι στην Πόρτο του Μουρίνιο του 2004. Λίγο αργότερα συναντάμε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ της μεγάλης ανατροπής του 99 να τα βάζει με την θρυλική Βαλένθια που έμεινε χωρίς τρόπαιο δυο χρόνια αργότερα. Ή την Μπαρτσελόνα του 2009 να τα βάζει με την έκπληξη της περυσινής σεζόν Τότεναμ.

COPYRIGHT 2018 THE ASSOCIATED PRESS. ALL RIGHTS RESERVED

Τα ζευγάρια είναι πραγματικά δύσκολα. Και θα είναι πολλές οι φορές που θα αισθανθείς άσχημα για μια ομάδα που θα πετάξεις έξω, για χάρη μιας άλλης, ανώτερης ομάδας. Σε θέλουμε όμως αντικειμενικό. Να μην παίξεις μόνο βάσει συμπάθειας και να κρίνεις πραγματικά ποιες ομάδες αξίζει να περάσουν στην επόμενη φάση.

Εμείς θα είμαστε εδώ σε όλη τη διάρκεια της ψηφοφορίας, με κείμενα που θα ανακοινώνουν κάθε φορά την επόμενη φάση, σχολιάζοντας τα μέχρι τώρα αποτελέσματα. Το κρυμμένο διαμάντι αυτής της ψηφοφορίας όμως είναι η ανάλυση που έχουν κάνει οι Θέμης Καίσαρης, Ηλίας Καλλονάς και Βαγγέλης Σταματόπουλος για τις ομάδες που συμμετέχουν στην ψηφοφορία. Μπορείς να δεις μία προς μία όλες τις ομάδες της ψηφοφορίας για να διαμορφώσεις την ψήφο σου.

AP2009

Είναι μια στιγμή χαράς για όλους εμάς στο Sport24.gr. Γιατί με τη δική σου βοήθεια θα δώσουμε απάντηση σε ένα μεγάλο ερώτημα. Και παρέα με το NIVEA MEN θα περάσουμε πέντε εβδομάδες γεμάτες αναλύσεις και ποδόσφαιρο.

Μπες στην ψηφοφορία και αποφάσισε ποιος θα είναι ο νικητής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ