ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

1ος στόχος ο Ντουντού, γράφει η Tuttosport!

1ος στόχος ο Ντουντού, γράφει η Tuttosport!
Ντουντού-Ολυμπιακός

Ο Ντουντού είναι ο Νο 1 στόχος της "βέκια σινιόρα" για το χώρο του κέντρου, αποκαλύπτει η "Tuttosport"!

Την αποκάλυψη αυτή κάνει στο σημερινό της φύλλο η τορινέζικη (και πολύ καλά ενημερωμένη για θέματα της "βέκια σινιόρα") "Tuttosport", η οποία αφιερώνει εγκωμιαστικά σχόλια για τον Βραζιλιάνο μέσο του Ολυμπιακού, ενώ υποστηρίζει πως το κόστος ενδεχόμενης μετακίνησής του στο "Ολίμπικο" μπορεί να φτάσει τα 6 εκ.ευρώ.
"Ονομάζεται Ντουντού Σεαρένσε, το επίσημο όνομά του είναι Αλεσάντρο Σίλβα ντε Σόουζα και παίζει στον Ολυμπιακό. Είναι 26 ετών και στη Γιουβέντους τον γνωρίζουν καλά, καθώς το τελευταίο διάστημα έχουν πάει να τον παρακολουθήσουν από κοντά.

Την τελευταία φορά είχε πάει ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ, Ρέντσο Καστανίνι, που ήταν στις εξέδρες για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης με δύο ονόματα στο μπλοκάκι του, αυτό του Ντουντού και αυτό του αμυντικού Τοροσίδη.

Όμως αυτό του Βραζιλιάνου ενδιαφέρει περισσότερο τους μπιανκονέρι που ψάχνουν έναν μέσο ικανό στο αμυντικό κομμάτι, που να έχει καλά και τα δύο πόδια, που να προσθέσει ποιότητα στο κέντρο, και ο οποίος θα πάρει τη θέση του Πόουλσεν που είναι στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών.

Ο Ντουντού ανταποκρίνεται σε αυτά τα χαρακτηριστικά που θέλουν στη Γιουβέντους: ξέρει να αμύνεται, έχει εκπληκτική αίσθηση του γηπέδου, ξέρει να επιβάλλει το ρυθμό, μπορεί να προωθείται, έχει διεθνή εμπειρία (11 συμμετοχές με την Εθνική Βραζιλίας) και, κυρίως, η τιμή του δεν είναι απαγορευτική.

Πέρυσι, ο Ολυμπιακός πλήρωσε 4,5 εκ.ευρώ στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τώρα έχει ρήτρα που έχει οριστεί στα 6 εκ.ευρώ, και μπορούν να γίνουν διαπραγματεύσεις για την απόκτησή του.

Όσο για εναλλακτικές λύσεις για το χώρο του κέντρου, αυτοί είναι οι Ντ'Αγκοστίνο και Παλόμπο""









, αναφέρει αναλυτικά το σημερινό (16/4) δημοσίευμα της τορινέζικης εφημερίδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ιταλική ιστοσελίδα "puntosport.net" η οποία επικαλείται το δημοσίευμα της "Tuttosport", φιλοξενεί κάτω από το σχετικό κείμενο βίντεο με το σπάνιας ομορφιάς γκολ του Ντουντού στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ηρακλη στο "Καυταντζόγλειο".


TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ