ΕΛΛΑΔΑ

24 κορυφαία αθλητικά γκρουπς στο facebook

24 κορυφαία αθλητικά γκρουπς στο facebook
facebook

Το SPORT 24 μετά από συνεχές ψάξιμο στo facebook παρουσιάζει τα 24 πιο αστεία αθλητικά γκρουπς

Το facebook έχει μπει για τα καλά στην ζωή όλων μας και για πολλούς είναι τρόπος αντίδρασης. Άλλωστε το διαδίκτυο είναι ο σύγχρονος τόπος για να εξωτερικεύσει κάποιος τις διαφωνίες του τόσο σε πολιτικό επίπεδο, όσο και σε αθλητικό.
Τα γκρουπς που αφορούν τα ελληνικά αθλητικά δρώμενα είναι χιλιάδες και τα μέλη ακόμη περισσότερα, σε μια εποχή που ο "καναπές" έχει κερδίσει κατά κράτος την φυσική παρουσία στα γήπεδα.

Γκρουπς με άκρως χιουμοριστικό ύφος, με έντονη δόση ειρωνίας στις αντίπαλες ομάδες του εκάστοτε δημιουργού, ενώ δεν λείπουν και τα υποτιμητικά σχόλια σε ποδοσφαιριστές και προπονητές που έχουν μπει στο μάτι του κυκλώνα.

Αλέφαντος, Ριβάλντο, Βύντρα και Λούα Λούα είναι κάποια από τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στα παρακάτω γκρουπ, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που οι χρήστες του facebook μπαίνουν σε ομάδες όταν θέλουν να εκφράσουν την συμπαράστασή τους σ' έναν παίκτη που είναι έτοιμος να φύγει από την ομάδα.

Δίχως αμφιβολία τα πιο διασκεδαστικά γκρουπς είναι αυτά που σατυρίζουν την "αρρώστια" των περισσότερων ελλήνων που είναι προπονητές της εξέδρας, τις μονάδες αξιολόγησεις, την πρόσληψη του Αντώνη Νικοπολίδη από τον Δήμο Κηφισίας, αλλά και κάποια εξώφυλλα που έγραψαν ιστορία με την μπόλικη δόση υπερβολής.

Έφτασε λοιπόν η μεγάλη στιγμή με το TOP 24... (η σειρά είναι τυχαία, πατώντας πάνω στις ονομασίες μπορείτε να μπείτε στα γκρουπς, ενώ δίπλα υπάρχει ο αριθμός των μελών).

1) Πρωτοσέλιδα που έγραψαν ιστορία (1.561 μέλη): Ένα γκρουπ με αμέτρητα εξώφυλλα εφημερίδων που οι εκδότες θα θέλουν να ξεχάσουν γρήγορα...

2) Η Άννα Ρίζου είναι οφσάιντ (13.596 μέλη) Η γνωστή διαφήμιση για την οποία έχει γίνει πολύς λόγος για το αν είναι οφσάιντ η σκόρερ... 13.596 χρήστες του facebook συμφωνούν πως το γκολ δεν πρέπει να μετρήσει, αυτοί ξέρουν...

3) Ο Αντώνης... ο κηπουρός (105 μέλη) Φρέσκο γκρουπ καθώς δημιουργήθηκε με αφορμή την πρόσληψη του Αντώνη Νικοπολίδη από τον Δήμο Αθηναίων.

4) Άγγελε αν αγαπάς το ποδόσφαιρο... σταμάτα το!!! (146 μέλη) Ένα από τα πιο καυστικά γκρουπ για τον Άγγελο Χαριστέρα, όπου 146 μέλη ζητούν από τον διεθνή άσο να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

5) Έρανος για τον Ριβάλντο που έχασε το πριμ του πρωταθλήματος (146 μέλη) Οι φίλοι του Ολυμπιακού θέλησαν να πικάρουν τον Ριβάλντο για την απώλεια του τίτλου, εστιάζοντας στο πριμ πρωταθλήματος.

6) Δώστε την Εθνική Ελλάδας στον Αλέφαντο (37 μέλη) Την άμεση πρόσληψη του Νίκου Αλέφαντου στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας ζητούν 37 χρήστες του facebook.

7) "Σίγουρα,βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο" (46 μέλη) Ένα γκρουπ που σατυρίζει τις κλισέ δηλώσεις των ποδοσφαιριστών μετά από κάθε αγώνα.

8) Τι είναι αυτές οι μονάδες αξιολόγησης της Superleague επιτέλους; (43 μέλη) Μια εύλογη απορία που έχει το μεγαλύτερο μέρος των ελλήνων φιλάθλων. Θα παραμείνει άγνωστο, πως βγαίνουν τα αποτελέσματα των μονάδων αξιολόγησης...

9) ΠΑΟΚ κι ας πονάει... (63 μέλη) Τα συνθήματα και ο τρόπος που εκφράζουν την αγάπη για την ομάδας του οι φίλοι του ΠΑΟΚ είναι μοναδική. Πολλά είναι τα πανό των φιλάθλων του δικεφάλου που έχουν κλέψει την παράσταση και το γκρουπ.... "ΠΑΟΚ κι ας πονάει" εκφράζει απόλυτα το πάθος τους για την ομάδα.

10) Save Lua Lua (57 μέλη) Ο Λούα Λούα ήταν αδιαμφισβήτητα ένα από τους αγαπημένους παίκτες της ερυθρόλευκης κερκίδας. Η φυγή του από το μεγάλο λιμάνι δίχασε τον κόσμο του Ολυμπιακού που επιθυμούσε διακαώς την παραμονή του.

11) Προπονητές της εξέδρας (39 μέλη) Ένα γκρουπ αποκλειστικά και μόνο για τον κλασικό έλληνα φίλαθλο που σ' όλους τους αγώνες προβλέπει το αποτέλεσμα και ξέρει καλύτερα ακόμη κι από τον προπονητή ποιοι παίκτες πρέπει να παίζουν και ποιο είναι το πιο αποδοτικό σύστημα για την αγαπημένη τους ομάδα.

12) Απαιτώ να περάσει ο γαύρος στους ομίλους. Με τι θα γελάμε τον χειμώνα; (210 μέλη) Οι απανταχού... αντι-ολυμπιακοί βρήκαν το αγαπημένο τους γκρουπ. Ο αποκλεισμός των ερυθρολεύκων από τους ομίλους του Champions League έδωσε τροφή για πικρόχολα σχόλια και σατυριά γκρουπς.

13) Ήμουν και εγώ στο κότερο (97 μέλη) Τα ραντεβού του προέδρου του Παναθηναϊκού, Νίκου Πατέρα στο κότερό του έχουν γράψει ιστορία και 97 χρήστες του facebook και οπαδοί του τριφυλλιού ήταν.... κι αυτοί στο κότερο; (Τόσο μεγάλο είναι τελικά;;;)

14) Θρύλε γερά πάρτο στα χαρτιά! (216 μέλη) Η απόφαση του CAS ήταν κυρίαρχο θέμα στο περυσινό πρωτάθλημα και η φράση "Θρύλε γερά πάρτο στα χαρτιά" δεν έχει μόνο σύνθημα αλλά και γκρουπ στο facebook.

15) Greek Players only!! Coaches...please dont enter!! (77 μέλη) Ένα γκρουπ με άρωμα... Ελλάδας. Τα μέλη καλούν τους προπονητές να χρησιμοποιούν μόνο έλληνες παίκτες, ενώ απαγορεύουν την είσοδο στους προπονητές για ευνόητους λόγους.

16) Έξω ο Βύντρα από τον ΠΑΟ (18 μέλη) Ο Λουκάς Βύντρα είναι από τους πιο αδικημένους παίκτες του ΠΑΟ, όχι για τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί αλλά για το γεγονός πως κάθε χρόνο βρίσκεται στο στόχαστρο των οπαδών, όμως δεν χάνει την θέση του βασικού, όσοι παίκτες κι αν αποκτήσει το τριφύλλι. 18 φίλοι των πρασινών εκφράζουν μέσω τους γκρουπ στην δυσαρέσκεια τους για την ύπαρξη του Λουκά Βύντρα.

17) Γελάς- Ευρώπη- Παναθηναϊκός (21 μέλη) Η ήττα του Παναθηναϊκού στην Κύπρο έδωσε την ευκαιρία στους "εχθρούς" του τριφυλλιού να φτιάξουν ένα γκρουπ με την ονομασία Γελάς Ευρώπη Παναθηναϊκός, αλλάζοντας το γνωστό πράσινο σύνθημα.

18) Αν μπουν 100 άτομα η Ελεάνα θα γίνει γαύρος (33 μέλη) Κλασική περίπτωση γκρουπ στο facebook που ζητάει μέλη για ένα σκοπό. Την Ελεάνα δεν την γνωρίζουμε όμως οι φίλοι του Ολυμπιακού αν θέλουν άλλο ένα μέλος στην ομάδα τους θα πρέπει να μπουν στο γκρουπ.

19) Ελλάς-Ευρώπη-Διαιτησία-Παναθηναϊκός (65 μέλη) Ένα γκρουπ που αφορά τον μπασκετικό Παναθηναϊκό και κάνει λόγω για εύνοια της διαιτησίας ακόμη και στην Ευρώπη.

20) Ο Γιασικεβίτσιους είναι η μάσκα (21 μέλη) Η ομοιότητα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους με τον ήρωα της ταινίας "Η μάσκα" ήταν η αφορμή για την δημιουργία αυτού του γκρουπ.

21) Δεν θέλω τον Αντωνίου για football manager (28 μέλη) Την αντίθεσή τους στην πρόσληψη του του Κώστα Αντωνίου στην θέση του football manager εκφράζουν δημόσια λιγοστοί φίλοι του Παναθηναϊκού.

22) Q για πάντα στον Θρύλο (2.028 μέλη) Ο Κίντελ Γουντς ήταν ένας παίκτης που δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα σοτν μπασκετικό Ολυμπιακό, όμως αγαπήθηκε από τον κόσμο για τον ατίθασο χαρακτήρα του και τα θεαματικά καλάθια. Οι φίλοι των ερυθρολεύκων ήθελαν την παραμονή του Αμερικανού στο μεγάλο λιμάνι και το έδειξαν μέσα από το συγκεκριμένο γκρουπ.

23) O Τζος Τσίλντρες στον Ολυμπιακό!! Βλέπω όνειρο;; Τσιμπήστε με! (815 μέλη) Μ' έναν ξεχωριστό γκρουπ καλωσόρισαν την μεταγραφή που τάραξε τα νερά στον παγκόσμιο μπάσκετ, οι φίλοι του Ολυμπιακού. Μεταγραφή όνειρο την χαρακτηρίζουν, τώρα βέβαια πρέπει να βγουν στο παρκέ και τα αποτελέσματα.

24) Ελ Κουβαδόρ (35 μέλη) Φυσικά και δεν θα μπορούσαμε να μην βάλουμε ένα από τα πολλά γκρουπ που έχουν δημιουργηθεί και αφορούν τους... κουβανός. Λάτρες του στοιχήματος που δεν έχουν ιδιαίτερη επιτυχία και τα περισσότερα δελτία καταλήγουν στον κουβά.
























































TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ